Tytuł:Ja, inkwizytor. Miasto Słowa Bożego Autor:Jacek Piekara Gatunek:fantasy, science fiction Ocena: ★★★★★☆☆☆☆☆ ISBN:978-83-8335-303-6 Forma książki:książka O matko, ile tu jest lania wody. Samej ciekawiej treści może 1/4 książki, reszta to rozbudowane opisy i głupie dygresje, które nie wnoszą do historii zupełnie nic. Chyba najgorsza książka z całego cyklu o Mordimerze.
Chyba najgorsza książka z całego cyklu o Mordimerze.
@bartol_wwa: to wysoko postawiona poprzeczka bo już od kilku tomów ten cykl jest bardzo słaby, w kółko jedno i to samo. Do tego Piekara bardzo odjeżdża na FB czy Twitterze, jakoś mi się odechciało jego książek. Muszę tylko Necrosis przeczytać bo podobno nieźle a mam od kilku lat na półce.
@bartol_wwa: ja tylko to widzę co ktoś wrzucił na mirko albo FB bo z tr nigdy nie korzystałem, ale nawet to mi wystarczy. Szkoda że zepsuł taka dosyc ciekawą serię. Pąmietam pierwsze opowiadana wydawane w czasopiśmie Click Fantasy ponad 20 lat temu, ale się tym jarałem.
@bartol_wwa: jak to w Inkwizytorze. Pomysł na bohatera był świetny i o ile stylistycznie szału nie ma, o tyle czytało się dobrze. Ale tylko pierwszy tom, drugi od biedy jeszcze jak się miało ochotę na coś luźnego, ale w każdym kolejnym coraz bardziej irytowała powtarzalność.
Tytuł:
Ja, inkwizytor. Miasto Słowa Bożego
Autor:
Jacek Piekara
Gatunek:
fantasy, science fiction
Ocena: ★★★★★☆☆☆☆☆
ISBN:
978-83-8335-303-6
Forma książki:
książka
O matko, ile tu jest lania wody.
Samej ciekawiej treści może 1/4 książki, reszta to rozbudowane opisy i głupie dygresje, które nie wnoszą do historii zupełnie nic. Chyba najgorsza książka z całego cyklu o Mordimerze.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #inkwizytor #mordimermadderdin #jainkwizytor #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: IMG_8185
Pobierzale dalej sie sprzedaje ( ͡º ͜ʖ͡º)
@bartol_wwa: to wysoko postawiona poprzeczka bo już od kilku tomów ten cykl jest bardzo słaby, w kółko jedno i to samo. Do tego Piekara bardzo odjeżdża na FB czy Twitterze, jakoś mi się odechciało jego książek. Muszę tylko Necrosis przeczytać bo podobno nieźle a mam od kilku lat na półce.
@bartol_wwa: jak to w Inkwizytorze. Pomysł na bohatera był świetny i o ile stylistycznie szału nie ma, o tyle czytało się dobrze. Ale tylko pierwszy tom, drugi od biedy jeszcze jak się miało ochotę na coś luźnego, ale w każdym kolejnym coraz bardziej irytowała powtarzalność.