Aktywne Wpisy

pss8888 +243
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)

źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
hirek_gawron +600
StoP ŻaBY CZaS

źródło: temp_file2620615373385806212
Pobierz
Mój ojciec przez telefon do swojego ojca, który zapytał go, czy mam w końcu robotę: Aaa, tu to już jest ciężka sprawa i ciężki przypadek... (nie dosłyszałem co dalej bo specjalnie wyszedł na dwór żebym nie słyszał)
Mój brat do swojej dziewczyny: On jest inny, już ci mówiłem. Skończmy ten temat bo mi się nie chce o nim gadać. (Nie wiem jaki był kontekst)
Brat do mnie 10 lat temu kiedy miałem z 14/15 lat: INNY! INNY! INNY!
Chłopak ciotki, który pierwszy raz przyjechał z nią zza granicy do Polski, bo tam mieszkali: Co ty niemowa jesteś?
W pierwszej robocie: Co jesteś taki smutny?
W drugiej robocie: Co nic nie gadasz?
W trzeciej robocie: Czemu jesteś taki cichy? Coś się stało? Wyglądasz na przybitego.
Smutno być dziwako zjebem, ale jak tu się nie izolować skoro nie pasujesz do tego zyebanego świata
#przegryw #depresja #samotnosc #fobiaspoleczna
@clarity-incel: Tak, ale mimo to, przynajmniej u mnie, tylko daje im to paliwa do coraz mocniejszych uszczypliwości ¯\(ツ)/¯
Ja na przykład widząc przegrywa, wystraszonego i niepewnego, jest mi go po prostu żal i prędzej wspomogę dobrym słowem i poklepie po plecach, ale to trzeba być chyba zjebem po przejsciach zeby tak traktowac rownych sobie bo wiesz, co w danej chwili odczuwa. A
Komentarz usunięty przez autora
@huopisko: fake, w kołchozie nikt się nie uśmiecha.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wszyscy robią na czarno, a jedyny powód do uśmiechu to finisz sztafety olimpijskiej 4x100 ml soplicy
Chyba, że chodzi ci o jakiegoś fast fooda albo sieciówkę pizzerie
Dziwne że w 21 wieku kiedy tyle mówi się o różnych problemach psychicznych oni tak olewają/ odsuwają problem od siebie.