Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +589
Trafione w punkt. Koleżanki z liceum zdążyły już się pożenić, zajść w ciążę i rozwieść, a ja nadal mówię, że rodziców nie ma w domu jak ktoś dzwoni xD
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy

źródło: 81AB9F0F-7BE5-4CD2-A8EB-597EBB224FEE
Pobierz
WielkiNos +351
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill

źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Utrudnia mi to ocenę odległości i parkowanie.
Obraz jest też trochę rozmyty, ale to pewnie dlatego że tam jest kilka warstw szkła więc rozumiem.
Myślałem o zwrocie i wymianie, albo zamianie na droższy model, ale rozmawiałem z pracownikiem Navitel i powiedział, że ten efekt będzie zawsze występował.
Jak to wygląda w innych markach? Jest efekt "pływającego" odbicia, a jeśli tak, to czy da się przyzwyczaić?
Mam też zwykłą #kamerasamochodowa, ale chciałem usunąć ją z centralnego punktu szyby i umieszczenie w lusterku bardzo mi pasuje.
#samochody #motoryzacja #kiciochpyta
źródło: temp_file6820400881718167550
Pobierz@Nullek: Miałem już zwykle kamerki. Za lusterkiem nie można ich łatwo obsługiwać. Teraz moja starą dałem jako zapasową, nisko i po stronie pasażera. Nie muszę mieć do niej stałego dostępu, a robi jakaś tam kopię, zwłaszcza wnętrza ( o jest podwójna).