Wpis z mikrobloga

@lukies2221: Najlepsze stwierdzenie Kubusiu Puchatka,że kilka godzin nurkowania w ogóle go nie męczy. Ile godzin cyborg, sportowiec najdłużej podczas wyjazdu nurkował i ile razy później narzekał,że to niebywały wysiłek.
Trudny czas dla Janka.
  • Odpowiedz
@Korsir no ale ty raczej nie masz zaburzeń osobowości typu narcystycznego / dwubiegunowki. Janek to jest potwornie zmęczony jak musi prawdę powiedzieć, bo całą energię marnuje na kłamanie
  • Odpowiedz
@Korsir: Jeszcze pojedź na zawody i go rozpier... na rękę to się w ogóle załamie xD. Jajanek to jajanek, nie ma co się męczyć, na szybkości pomachać cewką i do blaszaka na jajecznicę z podgardlem i bułeczką.
  • Odpowiedz
@tralala101: i odpuszcza po 3 minutach. Odyn i Korsir którzy mają stabilną sytuacje finansową nurkują pół dnia, a chłop który oszczędza na jedzeniu,odpuszcza kiedy tylko pojawi się jakiś pretekst. Niesamowity leń.
  • Odpowiedz
@lukies2221:
nie wiem co myśleć.
O Korsirze oczywiście; bo o chudym-rudym to wiadomo...

Niby mnie gruby-rudy w-----a deczko, ale ciesze się za każdym razem jak mu się udaje

No dobra. Dam mu szansę, może tego nie s-------i ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@tralala101: 30min to zajmuje przygotowanie do nurkowania wiec jak yanek nurkowal 5min to mi by sie nie chcialo szykowac do takich poszukiwań, ale on ma doswiadczenie po pofalowane dno bylo wiec na pewno zlota nie ma
  • Odpowiedz
Jeszcze pojedź na zawody i go rozpier... na rękę

@Hexenbrenner: yanek jeśli coś dobrze kojarzę to startował w jakiejś kategorii wagowej... do 75kg? lub jakoś podobnie, więc to też nie takie proste znaleźć dorosłego chłopa w takiej wadze..
  • Odpowiedz