Wpis z mikrobloga

Cześć, zastanawiam się nad zrobieniem puzzli o 1000 elementów z mojego najnowszego rysunku i mam wątpliwości nie nie będą za nudne/trudne/monotonne. Co o tym myślicie? Czy tego typu ilustracje są atrakcyjne dla puzzlo maniaków?

#puzzle
afro2000 - Cześć, zastanawiam się nad zrobieniem puzzli o 1000 elementów z mojego naj...

źródło: s03i25 til morning_pl-min

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@_Pepe_: Wiesz, ja już nawet nie o sprzedaży myślę. Chodzi o to, żeby było to fajne dla kogoś kto lubi puzzle. Sam lubię, ale nigdy takich "monochromatycznych" nie składałem i stąd są moje wątpliwości.
  • Odpowiedz
@afro2000: Przede wszystkim upewnij się, czy zlecając wykonanie puzzli uda się odwzorować proporcje obrazka, bo firmy które to wykonują mają stałe wymiary matryc. W umiarkowanym zakresie pewnie można to łatwo zmodyfikować poprzez dodanie małego czarnego paska i pokrycie go gwiazdkami albo drobnymi manipulacjami położenia i wymiarów narysowanych elementów, ale jakby miało tego być więcej to koncepcja może się rozjechać.

Ten napis u góry jest ok, ale tabelka u dołu moim
janielubie - @afro2000: Przede wszystkim upewnij się, czy zlecając wykonanie puzzli u...

źródło: 5902277326331_midi

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@ja_nie_lubie: Dzięki za dokładną analizę i przedstawienie sprawy. Już widzę, że nie jest to takie proste jak mi się na początku wydawało. Planowałem zamawiać to w Trefl, jednak chyba odpuszczę temat (lub zrobię jedną sztukę do celów prywatnych), głównie ze względu na kolorystkę samej ilustracji. Jeszcze raz dzięki i pozdro!
  • Odpowiedz