Wpis z mikrobloga

Rozbraja mnie to zaślepienie wyborców KO swoją partyjką xD Cisną bekę z PiSowców, a sami niewiele się od nich różnią pod względem partyjnego fanatyzmu. Lobbyści w rządzie, przepychanie na siłę kredytu 0 %, który zaora rynek #nieruchomosci i pozbawi wielu młodych szans na mieszkanie, kontynuacja PiSowskiego kolesiostwa w Spółkach Skarbu Państwa, brak realizacji obietnic wyborczych i w sumie można wymieniać dalej.

Śmieją się w twarz z niezrealizowanych obietnic, ale bawi mnie jeszcze to, że tak szczekali o likwidacji funduszu kościelnego, a teraz jest rekordowy na ten rok xD Z tematami typu LGBT też jest cisza, bo Platforma tak naprawdę ma to w dupie i nie są im potrzebne tęczowe środowiska.

Jeszcze jak się patrzy na posty Silnych Razem czy Sokuzburaka, to się człowiek zastanawia, czy ci ludzie w ogóle mają jakiekolwiek refleksje i czy są zdolni do samodzielnego myślenia.

#bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #polityka #bekazpodludzi
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 41
@Kopyto96

Słuchaj synek, najważniejsze że pis nie rządzi, poza tym to się uśmiechaj i zajmij sobą a nie masz jakieś pretensjie że nic się dobrego nie dzieje - cała energia poszła na wyzywanie kaczora i na więcej już nie ma siły ;)
  • Odpowiedz
ja bym powiedzial ze jest gorzej... poza akcjami trollowni na twitterze to fanatykow pisu az tak nie widac, od kało to sie w zasadzie opedzic nie da nawet jak giertych swoich lemmingow nigdzie nie wysyla

lata skutecznej propagadandy, ze to tamci sa zmanipulowani przez populistow, a my to jestesmy madrzy, zajebisci, totalnie inni od nich.
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Zaobserwowałem to samo. Zawsze lubiłem sobie poczytać jak te konta przed wyborami cisnęły z pisu - cóż, wówczas istotne było pokazanie tego jak działała ta władza. Jednak po roku od wyborów przekaz jest ten sam, Ci ludzie mają nawet podobne metody do pisowców - duże konta wspierające KO wyzywające ludzi od kretynów, nie wiem tak naprawdę skąd, ale pod postami DT pojawia się masa osób wychwalających Donka po samo
  • Odpowiedz
a sami niewiele się od nich różnią pod względem partyjnego fanatyzmu.

@Kopyto96: lol

Pis po przejęciu sądów, tysiąca aferach i sprowadzaniu imigrantów trzyma sie na 25%-30% tymczasem platforma leciała 3 lata temu po 15% poparcia? Gdyby Tusk nie wrócił to kto wie czy by nie spadli poniżej 10% Platforma ma jak najbardziej też fanatyków, ale to nawet nie jest bliskie do tego co ma PiS i jak bardzo pisowcy mają sprane
  • Odpowiedz
  • 4
@Ravau23: No to już zależy od przypadku. Ale dla mnie taka moherowa babcia 70-75 lvl mimo swojego zaślepienia jest lepsza niż Silny Razem, bo jak nie poruszasz tematu polityki, to często taka poczciwa babinka z dobrym sercem.
  • Odpowiedz
@Kopyto96: W 2020 rozwaliliśmy sobie gospodarkę i to jest wina głównie PiSu który ją do tego stanu doprowadził, ale trzeba też przyznać że KO popierała te ruchy. Nie można jednak mówić, że skoro teraz jest źle, to wina Koalicji. Pewne patologiczne procesy raz wprowadzone trwają latami i ciężko z nich wyjść. Jak na razie żadne nowe dopłaty dla deweloperów jednak nie weszły, nie mamy też skoku deficytu do 8% jak
toolatetobetrue - @Kopyto96: W 2020 rozwaliliśmy sobie gospodarkę i to jest wina głów...

źródło: deficyt_pkb2

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kopyto96 proszę cię, nie stosuj tych gierek rodem z Twittera. Uprawiasz jednostronny symetryzm odkąd cie tutaj pamiętam. Jak PiS rządził i j----o po pisie, to wrzucałeś że za PO było gorzej. Teraz jak jebią po PO to dziwnym k---a trafem nic nie wrzucasz, że za Morawieckiego to była chujnia
( ͡º ͜ʖ͡º) Daruj sobie to swoje oświecone polityczne wycofanie i śmieszną równowagę.
  • Odpowiedz
Rozbraja mnie to zaślepienie wyborców KO swoją partyjką xD Cisną bekę z PiSowców, a sami niewiele się od nich różnią pod względem partyjnego fanatyzmu. Lobbyści w rządzie, przepychanie na siłę kredytu 0 %, który zaora rynek

@Kopyto96: wy dalej nie wiecie czemu przegraliscie wybory
porównaj pisioru ceny mieszkan w 2015 a w 2024 to sie przekonasz kto zaorał rynek mieszkaniowy
  • Odpowiedz
@DIO_Brando: koalicja to nic nie wprowadzila tylko ze wzgledu ze to sie stalo politycznym goracym kartoflem + rzad jest bardzo slaba koalicja

tylko fanatyczny tuskobot tego nie widzi
  • Odpowiedz
niewiele się od nich różnią pod względem partyjnego fanatyzmu

@Kopyto96: własnie się różnią i to na niekorzyść, co kto badał temat to wyszło mu że ta grupa jest bardziej agresywna, bardziej zamknięta tylko na siebie, gorzej traktuje ludzi spoza tej bańki itd. pewnie to wynika z fałszywego poczucia wyższości, ale zawsze wychodzi że platformiarze to najgorszy sort wyborców
  • Odpowiedz