Aktywne Wpisy
Alzena +3
Faceci: „Kobiety mają za duże wymagania względem facetów!”
„Duże wymagania”:
- lojalność
- szacunek
- nie ukrywa przed innymi faktu, że jest w związku
„Duże wymagania”:
- lojalność
- szacunek
- nie ukrywa przed innymi faktu, że jest w związku
smuteczek2000s +14
Siemanko... kolanko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wykopki, aniołki, skarbeńka, skąd Wy macie tyle energii i czasu na takie głupotki jak moja morda i przeróbki?
Jak Wam mija początek roku?
U mnie bardzo... pozytywnie! Uśmiech proszę!
Wykopki, aniołki, skarbeńka, skąd Wy macie tyle energii i czasu na takie głupotki jak moja morda i przeróbki?
Jak Wam mija początek roku?
U mnie bardzo... pozytywnie! Uśmiech proszę!
Jak mija początek 2025?
- Wspaniale. 11.6% (15)
- Dobrze. 9.3% (12)
- Źle. 13.2% (17)
- Tak jak 2024... 17.8% (23)
- Usuń konto! 48.1% (62)
Śmieją się w twarz z niezrealizowanych obietnic, ale bawi mnie jeszcze to, że tak szczekali o likwidacji funduszu kościelnego, a teraz jest rekordowy na ten rok xD Z tematami typu LGBT też jest cisza, bo Platforma tak naprawdę ma to w dupie i nie są im potrzebne tęczowe środowiska.
Jeszcze jak się patrzy na posty Silnych Razem czy Sokuzburaka, to się człowiek zastanawia, czy ci ludzie w ogóle mają jakiekolwiek refleksje i czy są zdolni do samodzielnego myślenia.
#bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #polityka #bekazpodludzi
Słuchaj synek, najważniejsze że pis nie rządzi, poza tym to się uśmiechaj i zajmij sobą a nie masz jakieś pretensjie że nic się dobrego nie dzieje - cała energia poszła na wyzywanie kaczora i na więcej już nie ma siły ;)
lata skutecznej propagadandy, ze to tamci sa zmanipulowani przez populistow, a my to jestesmy madrzy, zajebisci, totalnie inni od nich.
@Kopyto96: lol
Pis po przejęciu sądów, tysiąca aferach i sprowadzaniu imigrantów trzyma sie na 25%-30% tymczasem platforma leciała 3 lata temu po 15% poparcia? Gdyby Tusk nie wrócił to kto wie czy by nie spadli poniżej 10% Platforma ma jak najbardziej też fanatyków, ale to nawet nie jest bliskie do tego co ma PiS i jak bardzo pisowcy mają sprane
@katopa: wystarczy wejść na główną wykopu XD
można by wymieniać w nieskończoność
( ͡º ͜ʖ͡º) Daruj sobie to swoje oświecone polityczne wycofanie i śmieszną równowagę.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kopyto96: wy dalej nie wiecie czemu przegraliscie wybory
porównaj pisioru ceny mieszkan w 2015 a w 2024 to sie przekonasz kto zaorał rynek mieszkaniowy
tylko fanatyczny tuskobot tego nie widzi
@Kopyto96: własnie się różnią i to na niekorzyść, co kto badał temat to wyszło mu że ta grupa jest bardziej agresywna, bardziej zamknięta tylko na siebie, gorzej traktuje ludzi spoza tej bańki itd. pewnie to wynika z fałszywego poczucia wyższości, ale zawsze wychodzi że platformiarze to najgorszy sort wyborców
@SirSherwood: kiedy spadło im poniżej 30%?????