Aktywne Wpisy
Zwierz33 +25
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
ventrillo +18
#primemma dawac pv mam link
Interesowałaby mnie praca w okolicach Drezna lub Lipska, przy okazji możecie powiedzieć czy mniej więcej dobrze liczę:
Chata ~800€
Jedzenie ~400€
Auto 100-200€
Jakieś zachcianki powiedzmy 100€
Czyli łączny koszt utrzymania wychodzi około 1500€, jeżeli faktycznie zarobki to 2200€ i robota nie najgorsza to zostaje jakieś 700€, to sporo w porównaniu do Polski i zarobkach 4500zl
#niemcy #drezno #lipsk #emigracja
Jechałbym z myślą osiedlenia się, a nie na zarobek
Że jeździsz bez sensu bo komputer zaplanował trasę
Że pół dnia spędzasz na dojazdy do i z bazy itd
W takim razie który przewoźnik oferuje godne warunki, czy wszyscy to samo?
Pierwszy wynik z grupy dla kurierów.
Płacę niecałe 600 warm na zachodzie gdzie 5 km do granicy z Holandią w której nomen omen są wyższe zarobki. Gdzie zachód a gdzie byłe DDR. Mentalność inna zarobki wiele słabsze.
W DDR można mieszkać ale ogarnij np Chemnitz czynsze to około 300 euro warm za 50 metrów i mieszkania stoją puste. Praca jest
Zakładam że jedziesz sam,to tak myślę że się zamkniesz w tych kosztach.
@exyvL: mieszkanie mysle znajdziesz na luzie, jak ci nie przeszkadza mieszkac wielkiej plycie to popatrz sobie na mieszkania po kodach pocztowych 04207, 04209. Jak masz zamiar jezdzic regularnie do Polski to moze schkeudlitz (miasteczko obok). W jakies miejszcze miasta typu Chemnitz czy cos bym sie raczej nie pakował, umrzesz z nudow tam. Budzet jaki sobie wyznaczyles jest dosc sensowny zeby