Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
źródło: image_picker_B9FD561D-8B0D-4443-BC0E-3B0BDCE11F0A-88662-00000E08E248E488
Pobierzźródło: 58459_rd
Pobierzhttps://i.redd.it/8x2ynsuh9c421.jpg
źródło: gxoybniarad71
Pobierzźródło: abV0WL9_460s
PobierzJakbyś to porównał do plastikowych paneli na karoserii (bo tak) to miałoby większy sens.
Te fejkowe końcówki to jest jakaś zbiorowa psychoza producentów. Wcześniej jakoś bez problemu produkowano auta które miały linię zderzaka bez końcówki wydechu i był on gdzieś pod spodem i nikt problemu nie robił.
źródło: obraz_2024-11-15_085002390
PobierzWydech zawsze widać i jest to element który źle się starzeje, bo nie da się go zabezpieczyć antykorozyjnie, a
Pod moim komentarzem nawet dodałem zdjęcie wydechu którego nie widać (╯°□°)╯︵ ┻━┻