Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +849
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

dos_badass +164
źródło: 20250427_130721
Pobierz

#covid19
Ostatnim razem jak bylem u fryzjera mlody chlopak ktory mnie strzygł przyznal sie ze przez kovvid wpadl w depresje z ktorej ciągle sie wygrzebuje.
Z kim nie rozmawiam to slysze ze odcisnelo to na nim mocne piętno.
Poprzednie lata 20- Dali, Picasso, Freud, Schopenhauer, chwilę wcześniej dostojewski, Nietzsche- te same wartości co w xix w.
źródło: comment_16573906882Y6mEm6x5FObjwFkQ3mliZ
Pobierz- zmienił nastawienie ludzi do spędzania wspólnie czasu na miescie- wielu ludzi siedzi w domach, nie wychodzi tak jak wcześniej,
- firmy wywaliły na obsługę klienta, wszyscy maja klientów w pompie,
- pozamykały się stacjonarne sklepy, zostały same sieciowe szmatławce,
- praca zdalna negatywnei wpłyneła na wiele firm.