Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +314
Boroborro +23
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
ostatnio w kołochozie w ramach żartu, zaproponowałem nieoficjalną zabawe kolegom, "najlepsze d------i z naszego kołchozu"
chciaż typy w pewnym stopniu sie pokrywały , to przy "zwykłych" dziewczynach był straszny rozstrzał
no i druga sprawa, smameu bedąc nisko, nie uderza się do topki, samotnośc potrafi zweryfikować duzo
pal licho, jak to jest partnerka na poziomie dotychczasowych/ jedyna
gorzej, jak sie spada w hierarchi (rel)
Jak to „będąc nisko nie uderza się do topki”?
Właśnie że się uderza!
I wbrew pozorom szanse są spore.
Sam mam topke.
@s3kawka: XDDDD aż chciałbym zobaczyć te Twoja topkę
Wyobraź sobie niunie 10 petarda, w łóżku robi śmigło z fiuta ale po seksie jest wredna, leniwa, może jakiś borderek czy księżniczka
Warto z taką być ? Moim zdaniem nie jeśli chodzi o związek a jak chcesz sobie po prostu pobzykać to rób co chcesz to tylko na chwile :D
Tymczasem ci atrakcyjni fizycznie mogą być troglodytami z charakteru, zdradzają i co? Mogą sobie przebierać w partnerkach.
80% ludzi dobiera się na podstawie wyglądu, a reszta to kwestia znalezienia kompromisu, a o ten łatwiej, gdy partnerką jest zgrabna blondynka, a partner