Aktywne Wpisy

WielkiNos +425
Kiedy juleczka po g---o kierunkach przekonuje się ile w praktyce warte jest jest wykształcenie.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja

źródło: temp_file566056470590432843
Pobierz
Kyuz6 +41
źródło: temp_file6317156599908685134
Pobierz@GryllowameWazyvva sądzę, że Twoja różowa, nawet jeśli nie mówi tego wprost, wolałaby jednak, żebyś oglądał jak śpi ona i Twój syn, niż walił flachę w zupełnie innym miejscu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@camelinthejungle: dokładnie tak, chyba, że faktycznie woli żebyś opa tam nie było, to wtedy nie świadczy o nim najlepiej xd
Przy drugim - tutaj zaplanowana cesarka (zresztą tak jak przy pierwszym) i
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
ktoś mi wytłumaczy o co tu chodzi? to jakaś nowa moda i OP nie chce być pedałem czy innym simpem bo do noworodka przyjechał w nocy?
@Nowystaryziel: skąd wiesz że dali mu Tomek?
@GryllowameWazyvva: wieczorem? rano trzeba kaca wyleczyć czy kołchoz upadnie bez ciebie?
@Nojakotako: Jest coś takiego jak godziny odwiedzin. O ile nie leży na pojedynczej sali to obecność ludzi odwiedzających powoduje dyskomfort u innych pacjentek. Zwłaszcza że każda z własnym świeżo narodzonym kaszojadem. Nikt by go nawet nie wpuścił.
Komentarz usunięty przez autora
ja to bym nie chciał żeby jakiś typ przyjeżdzał w środku nocy na salę gdzie śpi moja różowa i generalnie nie powinno się wpuszczać, ale jak zwykle ludzie myślą tylko o sobie, bo się świat zawali jak OP pojedzie do bombelka następnego dnia