Wpis z mikrobloga

Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Kotouak: Do łopatek, mysie (w sensie ni to szatynka ni to brunetka), kiedyś lubiłam farbować pasemka na czerwono i fioletowo teraz trochę z tym przystopowałam

• Odpowiedz
  • 0
@Ziom166 moj maly mozg nie potrafi zdefiniowac szczescia. Jest to zbyt zalezne od osoby (kazdy szczescie odczuwa w czyms innym). W sumie jest tu tak wiele zmiennych ze nie potrafie dobrac slow do definicji szczescia.

Ostatnie pytanie - czy uwazasz ze wyksztalcenie idzie w parze z inteligencja i odwrotnie?
Poza tym to p---------e ten format bo fajny ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Ziom166
Odpowiedź: Ojjjj to pytanie filozoficzne. Zależy od nastroju, pogody, pory roku, stanu psychicznego, stanu fizycznego i chęci, ale zauważyłem że dużo częściej pije herbatkę.

Pytanie: Czy byłabyś w stanie zabić drugiego człowieka?
  • Odpowiedz
@Ziom166 nie, wzrok mam, póki co, sokoli ( ͡º ͜ʖ͡º)

Pytanie: czy irl też lubisz szitpost (w sensie głupkowate rozkminy i przerzucanie się śmiesznymi powiedzonkami) i wygłupy ze znajomymi, czy raczej jesteś cicha/spokojna?
  • Odpowiedz
  • 0
@Mdx91: Trzeba doprecyzować wykształcenie. Jeżeli jest to rozumiane jako studia - nie. Musisz umiec wkuć i nie wychylać się by nikomu nie podpaść.

Jeżeli rozumiemy przez to rzecz, która rozumiem jako bycie mądrą - to trzeba. Chodzi tu o ciekawość świata.

Dla przykładu - kiedy wybuchła wojna na Ukrainie, miałam pełne porty. Zaczełam więc szukać akademików z jakiś AszWojów którzy o tym mówią. Uspokoiło mnie to, bo wiem że będę
  • Odpowiedz
  • 1
@cocojambo210: Zwykłego człowieka - nie. Jest natomiast kilka grup, gdzie odpowiedź brzmi tak, i to bez mrugnięcia okiem - np. rosyjskiego żołnierza, czy pedofila który by mi dziecko zgwałcił.

• Odpowiedz
@Ziom166
Odpowiedź: Ciężko to zliczyć bo generalnie mam dość spore problemy ze snem a teraz i tak pracowałem na nocki ostatnie 4 tygodnie gdzie kończyłem o 4 właśnie xD. Ale jeśli wziąć pod uwagę to że nie musiałbym chodzić do pracy albo po prostu moje obowiązki mógłbym wykonywać o dowolnej porze to zamieniłbym się w nietoperza xD

Pytanie: Masz przed sobą koło fortuny z dwoma opcjami. Pierwsza to taka że zostajesz
  • Odpowiedz
  • 1
@cocojambo210: Brak kryzysu w każdym z tych obszarów
- Zdrowie (nic mi nie dolega, mogę robić wszystko co chcę, po odpowiednim przygotowaniu - bo jakbym chciała przebiec maraton to będąc zdrowa nie dam rady bez treningu)
- Związki/Relacje (jestem w relacji, która nie składa się w 99% z biernej agresji i awantury, unikam telenowej pt. ktoś coś miał nie mówić, ale powiedział, to się wydało, i teraz żałuje, bo on powiedziął jednej
  • Odpowiedz