Aktywne Wpisy
siwy-y +625
Jakby jakaś feministka zobaczyła co się dzieje teraz u mnie w domu to byłby od razu telefon do galaktycznej policji, żeby mnie zamknęli i aresztowali za bycie "przemocowcem". Żona z córką od samego rana zasuwają w kuchni i szykują jedzenie, bo na 17 spodziewamy się gości. Mnie poprosiły, żebym wyszedł i nie przeszkadzał więc zaraz wołam syna i będziemy oglądać bajki xD uprzedzając, to też sprzątałem, wyniosłem śmieci i ogarnąłem stół, a
JanDzbanPL +75
Ostatnie pytanie - czy uwazasz ze wyksztalcenie idzie w parze z inteligencja i odwrotnie?
Poza tym to p---------e ten format bo fajny ( ͡º ͜ʖ͡º)
Odpowiedź: Ojjjj to pytanie filozoficzne. Zależy od nastroju, pogody, pory roku, stanu psychicznego, stanu fizycznego i chęci, ale zauważyłem że dużo częściej pije herbatkę.
Pytanie: Czy byłabyś w stanie zabić drugiego człowieka?
Pytanie: czy irl też lubisz szitpost (w sensie głupkowate rozkminy i przerzucanie się śmiesznymi powiedzonkami) i wygłupy ze znajomymi, czy raczej jesteś cicha/spokojna?
Jeżeli rozumiemy przez to rzecz, która rozumiem jako bycie mądrą - to trzeba. Chodzi tu o ciekawość świata.
Dla przykładu - kiedy wybuchła wojna na Ukrainie, miałam pełne porty. Zaczełam więc szukać akademików z jakiś AszWojów którzy o tym mówią. Uspokoiło mnie to, bo wiem że będę
Odpowiedź: Ciężko to zliczyć bo generalnie mam dość spore problemy ze snem a teraz i tak pracowałem na nocki ostatnie 4 tygodnie gdzie kończyłem o 4 właśnie xD. Ale jeśli wziąć pod uwagę to że nie musiałbym chodzić do pracy albo po prostu moje obowiązki mógłbym wykonywać o dowolnej porze to zamieniłbym się w nietoperza xD
Pytanie: Masz przed sobą koło fortuny z dwoma opcjami. Pierwsza to taka że zostajesz
Odpowiedź: Poza tym gownem j-----m to chyba footballmenager mnie wciągnął mocno i Wiedźmin 3 jak za pierwszym razem przechodziłem.
Pytanie: Jak definiujesz szczęście?
- Zdrowie (nic mi nie dolega, mogę robić wszystko co chcę, po odpowiednim przygotowaniu - bo jakbym chciała przebiec maraton to będąc zdrowa nie dam rady bez treningu)
- Związki/Relacje (jestem w relacji, która nie składa się w 99% z biernej agresji i awantury, unikam telenowej pt. ktoś coś miał nie mówić, ale powiedział, to się wydało, i teraz żałuje, bo on powiedziął jednej
https://www.castorama.pl/panele-podlogowe-laminowane-classen-dab-torrington-ac4-1-99-m2/4003992602784_CAPL.prd