Wpis z mikrobloga

Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@Kotouak: Kiedy pojechałam z psiapsi do kielc pociągiem, ostatecznie popsuł się nam pociąg w drodze do wawy, wiec sie musialysmy przesiasc na TLK. Miałyśmy być około 1.30 na wschodnim, ale się pospałyśmy obydwie, konduktor nas mijał jakoś, bo nie wiem czemu, i się obudziłyśmy to było jasno, i jakieś czerwono białe autobusy. Zapytałyśmy się jaka następna stacja a tu info że "Gdańsk Główny" XDD Na wariata dojechałyśmy do Gdynii i
  • Odpowiedz
  • 1
@cocojambo210: wypalenie na cały autobus kiedy osoba niepełnosprawna na wózku chciała wyjść do znajomego żeby się ruszył, bo pan hot whells musi wyjechać

• Odpowiedz
  • 0
@Mdx91: Węch, mam zdecydowanie zbyt wyczulony, czasem wywalenie z lodówki nadpsutego owocu kończy się odruchem wymiotnym. Wtedy pewnie bym się zatrudniła na jakieś stanowisko typu sprzątanie po trupach, i bym ciągneła niezłą kasę

• Odpowiedz
@Ziom166 XDDDDDDD KINIA PIKENE

Odpowiedź: Chyba nie da się stwierdzić co najmilszego zrobiłem bo ja ogólnie miły chłopak i jak mogę komuś pomoc to staram się pomóc czy tam poprawić nastrój także chyba moje jestestwo jest po prostu mile xD

Pytanie: Gdybyś miała deportować jedna osobę z Polski to kto by to był?
  • Odpowiedz
@Ziom166 też związane z podróżami. Z różową, pierwsza wspólna podróż, rok 2013, chatka w Białowieży. Z tarasem i dużym ogrodem.

Kolejne pytanie: czy znasz kogoś z wykopu irl? Jeśli tak, to czy ta osoba jest spoko na żywo?
  • Odpowiedz
  • 0
@Ziom166 a jednak odpowiedziala ()

Dalas ciezkie zadanie bo strzelanie laserami to chyba nie za bardzo jest zmysl i ciezko mi wymyslec calkiem nowy zmysl, ale odpowiem bardziej o umiejetnosci/supermocach/wstaw dowolne to mysle ze latanoe byloby dla mnie najlepsze.

Nie wiem czy w tym AMA mozna zadawac wiecej pytan, ale c--j... I tak zapytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dlaczego siedzisz
  • Odpowiedz
@Ziom166: chyba którąś część darow aniola w gimnazjum, bylam zajarana. A tak to ja czesto kilka ksiazek na raz zaczynam, bo szybko mi sie nudzą, nie potrafię ciagiem przeczytać, potem mi sie przypomina i wracam
  • Odpowiedz
  • 2
@Szczuroskoczek_: Pójście spać około 16.00, pobudka o 0.00. W zimę kocyk i wykop

W lato natomiast uwielbiam siedzieć na balkonie nocą. Osiedle pełne gwaru i pośpiechu w ciągu dnia, po 24.00 w dni powszednie staje się ostoją spokoju i harmonii, w której na kilka minut cukrzycowe tętno wielkiego miasta wojewódzkiego zwalnia i wybija wzorcowe 120 na 80. Nie słychać plotkujących sąsiadów na poblikim placu zabaw, brak też ganiających się burków,
  • Odpowiedz
  • 0
@cocojambo210: nie mam takiej osoby, bo nikt mnie na tyle nie w-----a, wiec pewnie bym to wykorzystała na jakąś osobę która aktualnie coś mocno durnego zrobiła (jak swego czasu Majtczak)

• Odpowiedz
  • 1
@Kotouak: Poznałam wykop przez osobę z policealnej, której nie ma na wykopie już. Był nieco przymulony jak staw, ale pocieszny chłopina, taki którego masz ochote złapać za poliki i wypućkać

• Odpowiedz