Aktywne Wpisy

panDario +112

Chce wyrzucić takie gacie chuopa. On wrzucił je do prania xd czy według was przesadzam?
źródło: 1000033142
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000033142
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
No i teraz mam z nimi spór. Bo poszedłem poinformować że biorę technika do montażu anteny SAT bo wolę to niż naziemną, bo mam umowę na to. No i się zaczęło... Oczywiście jeden z lokatorów ma ich w pompie.Mieszka na pierwszym piętrze i od przynajmniej 2011r. wisi na elewacji jego antena SAT. Mało tego w 2014r. antena SAT pojawiła się na elewacji przy oknie jednej z członkiń zarządu. Zniknęła w 2017r. (wszystko wiem z historii zdjęć street view w google maps). Kołki i dziury są po dziś dzień.
Jeszcze bezczelnie piszą że masz sobie kupić kablówkę albo oglądać przez neta. W kamienicy jest tylko Orange i jakaś tam jedna kablówka. Nic więcej...
Jak chcesz oglądać bezpłatną naziemną to "nie bo nie".
Cytat z maila od zarządu:
"Jako wspólnota wyremontowaliśmy kilka lat temu kamienicę i zadecydowaliśmy przy tym, że demontujemy anteny na dachu oraz ograniczamy możliwość ich montażu w obrębie elewacji.
Uznaliśmy, że mieszkając w centrum miasta mamy dostęp do wszelakich innych form korzystania z telewizji, takich jak kablówka czy internet/światłowód. Dlatego nie zgadzamy się na montaż anteny."
Umowę na satelitę mam z poprzedniego mieszkania. W większości miejsc gdzie mieszkałem zawsze był sygnał SAT w gniazdku z instalacji zbiorczej. Jak nie było wieszałem antenę i już... a tutaj proszę...
Na kamienicy obok w sąsiedniej wspólnocie są trzy anteny SAT. Jedna na dachu, dwie indywidualne na elewacji. I wszystko cacy. Tak samo wyremontowana jak ta w której kupiłem mieszkanie. Byłem tam pogadać to się śmiali że mi ktoś robi problemy tutaj.
#zalesie #antena #antenasatelitarna #zyciewbloku #canalplus #cyfrowypolsat #polsatbox #satelita
Ale pod Orange też już można się podpiąć… no ale generalnie problem rozwiązany.
Z tym że ci upierdliwi ludzie z „zarządu”. Zamiast mi pozwolić założyć antenę na stary uchwyt, po poprzednim właścicielu mieszkania, który jest już na kominie. To żeby coś postawić na swoim każą przyczepić antenę do uchwytu przymocowanego w ościeży mojego okna. Tym samym będą mieć