Aktywne Wpisy

tojapaweu +301
Cholera, coś mi się odkurzacz ostatnio zacina i gorzej ciągnie. Znacie może numer do firmy Predom, aby wysłać sprzęt do nich na serwis? Niestety ten z książeczki gwarancyjnej nie odpowiada.
#pytanie #zalesie #pytaniedoeksperta
#pytanie #zalesie #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#randki #zwiazki #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #randkujzwykopem
Hej wszystkim, chciałabym spytać wszystkich - zwłaszcza facetów - o zdanie. Sprawa w sumie już po ptokach, ale nie mam dużo doświadczenia w randkach i zawsze warto wyciągnąć lekcję na przyszłość ;)
Mam 24 lata, na koncie jeden dłuższy związek (taki co się zaczął w liceum
#randki #zwiazki #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #randkujzwykopem
Hej wszystkim, chciałabym spytać wszystkich - zwłaszcza facetów - o zdanie. Sprawa w sumie już po ptokach, ale nie mam dużo doświadczenia w randkach i zawsze warto wyciągnąć lekcję na przyszłość ;)
Mam 24 lata, na koncie jeden dłuższy związek (taki co się zaczął w liceum
Czy przesadziłam?
- Tak 41.4% (313)
- Nie 58.6% (443)

Począwszy od tego że jak mają jakąś brudną i czarną robotę do wykonania to biorą ciebie jako śmiecia który to zrobi gdzie równie dobrze każdy inny mógłby iść to zrobić, inni pracownicy są dla ciebie chamscy gdy zrobisz coś ,,źle", nie po ich myśli, jeśli coś źle zrobi osoba ktorą lubią to nic się nie dzieje, jest