Wpis z mikrobloga

To nie jest kraj dla cichych ludzi, skoro nawet w kołchozie mogą Cie zwolnić za to ze sie malo odzywasz do innych xD #przegryw
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@meczennik_: nie ważne co mówisz, możesz gadać największe głupoty i pierdoły a i tak taka osoba będzie lepsza niż ten cichy. Ważne żeby morda się nie zamykała
  • Odpowiedz
@meczennik_: potwierdzam, jak jesteś cichy to cię jebią na wszystkie strony w kołchozie
Począwszy od tego że jak mają jakąś brudną i czarną robotę do wykonania to biorą ciebie jako śmiecia który to zrobi gdzie równie dobrze każdy inny mógłby iść to zrobić, inni pracownicy są dla ciebie chamscy gdy zrobisz coś ,,źle", nie po ich myśli, jeśli coś źle zrobi osoba ktorą lubią to nic się nie dzieje, jest
  • Odpowiedz
@delfin000987: ale prawdziwy koment, jak byś się nie starał, to i tak będziesz postrzegany jako najgorszy w różnych sprawach. Nie każdy potrafi w small-talk, więc mimo iż coś się starałem pogadać, to szybko się urywało, bo nie umiem gadać o byle czym, a przede wszystkim nakręcić jakiś temat - jak mnie się zaangażuje w tematy, i coś wiem co powiedzieć, to jeszcze szło jako-tako. Oczywiście najcichszy byłem.
  • Odpowiedz