Aktywne Wpisy

lronman +25
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#siecikomorkowe #gsm #lte #4g #5g #telefony #orange #tmobile
Pytanie ile GB/mc potrzebujesz?
- Orange na kartę ale trzeba tam przenieść numer z innej sieci za co dostajesz za darmo na rok 1000GB
- Redbull mobile, starter w żabce za 1zł i przez pół roku masz nielimitowany internet. Pierwszy mc 1zł, 5
Bo jeśli tak - to co do najcięższej k---y, place w tym premium mobile 2x tyle za 2x mniej 50zl za 200gb a Ty mi tu takie oferty wyciągnąłeś że aż nie wiem gdzie to sprawdzić.
Czyli co, po prostu podłączam pod ładowarkę jakiś stary tel i działa jako hotspot wifi?
No dobrze, ale piszesz że ten 1TB za darmo na pół roku jest w Orange po przeniesieniu numeru. Czyli jak To robisz, przenosisz jakiś numer raz na pół roku tam?
Tak tylko ze to nie jest tak niezawodne jak router z modemem LTE, pewnie zalezy od modelu telefonu. Jesli masz w szufladzie i masz na uwadze ryzyko ze np bateria moze spuchnac to tak. Kupowac specjalnie to ryzyko. Ja uzywam starego telefonu Redmi 5 na snapdragonie i dziala od 5 lat. Predkosci 40 do 50Mbit/s. Ale redmi 6 na mediateku sie zawieszal po kilku dniach.
W Orange ten pakiet 1TB
źródło: 1000052988
PobierzJesli to internet do udostepnienia na laptopa w podrozy to zawsze mozesz miec ten sim w drugim slocie albo profil esim i udostepniac ze swojego telefonu.
Jesli ma pelnic funkcje domowego to zwykly router LTE jest o wiele lepszy. Ma silniejszy sygnal wifi, obsluzy wiecej urzadzen, mozesz podlaczyc zewnetrzne anteny.
Chyba nawet go zrobię z tym numerem obecnym który mi się nie sprawdza a jest nowy, przeniosę go sobie tam i zgarnę ten 1tb i naściągam jakichś gierek ze steama xd
Ale raczej właśnie potrzebuję coś na router wifi. Czyli musiałbym patrzeć albo tego redbulla albo nju tak ogólnie? Aktualnie mieszkam tak c-----o, że muszę mieć coś
Ten 1TB jest darmowy po przeniesiniu i wyrazeniu zgod marketingowych. Szukaj w internecie to znadna tajemna wiedza.
Nie wiem czy jest cos innego za 20zl. Te tanie oferty ro zwykle promocje na rok. Potem znow trzeba czegos poszukac. Nju jest na zasiegu
@nieznamniepamietam: chciałem to robić dzisiaj, i zdziwiłem się tym co zobaczyłem i chciałem doprecyzować. Czy ja to mam zrobić tutaj na stronie? Jest jakaś w jaki sposób przeniosę numer? Bo chodzi mi o to że piszesz że ten 1TB jest darmowy, natomiast tu pisze że płatny 45zł/mies i zastanawiam się czy w złym miejscu patrzę na ofertę czy jak
źródło: obraz_2024-11-26_133320068
PobierzDrugie to rozmowy, smsy bez limitu i 8200GB na rok w paczkach co miesic jesli chcesz oplacac 45zl.
Oplacajac masz pierwsze i drugie, nie zasilajac masz tylko pierwsze. Aby wyrazic te zgody na informowanie o promocjach(raczej nikt nie wydzwania) nalezy wyslac sms o tresci tak na nr 80290.
Po przeniesieniu zainstaluj tez aplikacje
Dokladnie tak. Jesli nie wlaczysz tego 45zl i nie zasilisz nie zadzwonisz, nie wyslesz smsa. Zasilisz bedziesz mial w tej cenie po lewej. Z 1000GB przez rok korzustasz za darmo.
Dopoki nie wlaczysz no limit za 45zl/mc obowiazuje ten cennik 79gr przez rok. Po roku nalezaloby wykupic kolejny rok waznosci za 29zl(albo 10 jiz nie pamietam)
Jeśli bym z niej zadzwonił, wtedy jak rozumiem w apce pojawiła mi się pozycja że należy uiścić opłatę ileś tam za ileś minut rozmowy tak?
Czy jest opcja zablokować jakoś połączenia/SMS z tej karty/numeru w apce czy w jakiś inny sposób, żeby czasem to gdzieś nie nabiło kosztów?
Nie mam pojecia, ale raczej operatorzy nie blokuja uzywania takich kart w routerach. Przeciez to za darmo, nawet jak nie zadziala mozesz miec w portfelu zapasowa do telefonu.
Jesli bedziesz jej uzywal do internetu to nie zasilaj i masz zero zlotych na koncie wiec nigdzie nie zadzwonisz, niczego nie
Czesto zmieniasz te różne oferty na tel/net?
Na telefonie mam vectre za 20zl w abo bezterminowym mam 30GB ale potem bez limitu z predkoscia 1Mbit/s, rozmowy, smsy i to na czym mi tez zalezy 12GB w roamingu UE ktore sa zuzywane po tych krajowych. Moze nie najtaniej ale mi odpowiada i ma zasieg play i orange.
W drugim sim mam 1900GB Plusa ale wylaczone bo 2 aktywne sim zuzywaja wiecej energii. Pelni funkcje awaryjnego dostepu tak
W jaki sposób rejestrujesz się w mój Orange? Nie mogę się zarejestrować, wpisuje tamten przenoszony numer i mówi że nie jest z Orange.
źródło: 1000008039
Pobierz