Wpis z mikrobloga

Ktoś z openerowiczów może doradzi gdzie najlepiej szukać w miarę tanich noclegów, bo tak jak teraz przeglądam booking, to ceny już są wysokie, a pewnie z kolejnymi ogłoszeniami będzie tylko gorzej. Jak wygląda dojazd na teren festiwalu z Gdyni, Gdańska są tam jakieś zorganizowane przejazdy (podstawiony transport miejski), czy wszystko trzeba kombinować we własnym zakresie?

#opener #opener2025 #linkinpark
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saakaszi: W tym roku byłem na Foo Fighters, więc tylko jeden dzień. Nocleg miałem w Gdańsku, pojechałem pociągiem do Gdyni, a z dworca były darmowe autobusy, które jeździły co chwilę więc nie było problemu żeby złapać jakiś.
Z powrotem w nocy też szybko znalazłem autobus, który nas zawiózł na dworzec w Gdyni i stamtąd były podstawiane co chwile pociągi, specjalnie ze względu na Opener. Troszkę było ciasno przez kilka przystanków,
  • Odpowiedz
@saakaszi: kilka lat temu akademiki akademii morskiej były naprawdę dobrą opcją. autobusem na dworzec, z dworca SKM kilka przystanków, spacerek i jesteś w akademiku. Minus - standard te kilka lat temu był mocno słaby + w nocy głośno, bo ochrona openera tam spała i w nocy grandziła. Ale może coś się zmieniło
  • Odpowiedz
  • 1
@netowy: Właśnie też w Gdańsku szukam, idzie jeszcze jakiś hotel w rozsądnych cenach wyrwać. W Gdyni i Sopocie już praktycznie nic nie ma, chyba że ktoś zapłąci 1000+ PLN za noc.
  • Odpowiedz
@saakaszi: ja sobie zrobiłem wtedy dłuższy pobyt w Gdańsku na 4 noce. Nocleg w samym centrum z garażem podziemnym wyszedł mnie około 1400 zł, więc nie tak źle. W Gdyni były po 5 tys za 4 noce ...
  • Odpowiedz