Jak to jest z tymi powerbankami do #iphone? Pilnie poszukuję jakiegoś stacjonarnie, ale wiem, że nie jest zalecanie podłączania byle jakich, bo ryzyko spalenia płyty itd. Wprawdzie wiem, że szanse na to skrajnie małe, ale lepiej nie ryzykować. Jest jakaś legitna firma, która oferuje coś sensownego do 200 zł? Nie musi miec duzej pojemności, ani błyskawicznie ładować. Po prostu by dobrze pracował z Ajfonami. Dużo dobrych słów słyszałem o #greencell, ale mało gdzie je widzę. No i jest też #baseus, ale tutaj juz opinie bardziej mieszane... Co polecacie z takich łatwo dostępnych co napewno się sprawdzi?
Jesli wiecie gdze w #warszawa od ręki jest coś od GreenCell, to również przyjmę.
@GoddamnElectric: z tego co wiem, to najważniejsze, by sprzęt miał certyfikat made for iPhone. Był gość na YouTube co rozkrajal kable z ikei i zachwalał (profesjonalny serwisant). Osobiście kupiłem 4 kable i powerbanka od nich, korzystam z iPhone’a i iPada na nim, nie mogę narzekać. Jest dość szybki i stosunkowo pojemny. Zmieścisz się w tej cenie. Kable są materiałowe i długie, a powerbank z dobrego plastiku (z zewnątrz)
Jesli wiecie gdze w #warszawa od ręki jest coś od GreenCell, to również przyjmę.
#apple #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #powerbank