Aktywne Wpisy
ziemniak_na_export +180
Odchodzi moja kotka. Jest z nami 10 lat. Tydzień temu zaczęła mniej jeść, walczyliśmy o nią, ale dzisiaj przyszła diagnoza - chłoniak.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.

mirko_anonim +3
✨️ Dlaczego nie mogę znaleźć normalnej dziewczyny? Ⓘ
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby

Lvl 25
180cm wzrostu
Ryj 6/10
Własny samochód
Praca
Co chwile u barbera jestem
Dbam o higiene, używam perfum różnych itp
Duże miasto
Jestem wrażliwy/uczuciowy
Znam się na różych rzeczach
Lubie gotować
Z hobby to motoryzacja, gry, filmy, spędzanie czasu na mieście, modelarstwo, grafika 3d, moda
Jedyne co można się do mojego wyglądu doczepić to nadwaga ale pracuje cały czas nad tym i raz wychodzi lepiej a raz gorzej (gorzej to jak waga stoi w miejscu xd)
A na tinderach zero par, w rzeczywistości jak poznaje jakieś dziewczyny przez znajomych to są zajęte albo niechętne na związek (w ogóle, a nie ze mną)
Ehh i tak sie życie toczy i raczej sie to nie zmieni (╯︵╰,)
#tinder #samotnosc #randkujzwykopem
Prawie 20kg za mną jeśli chodzi o redukcje no ale no
Robie to dla siebie a nie dla nie wiadomo kogo
Czyli its over?
Eh no może lepiej żadne dramy mnie nie beda czekać, alimenty, rozwody, dzieci
Gorzej tylko jak rodziców zabraknie i zostane sam alr chyba
@MetalowyBieg: Jest to jakiś plus, mały ale jest.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
znam bardzo dużo chłopów bez prawka a tym bardziej auta więc imo to na plus
nie,
Bądź k--------m tu tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MetalowyBieg: To są wyjątki. Tak się składa, że pracuję obok dwóch szkół średnich i w czasie roku szkolnego ponad połowa parkingu jest zajęta przez samochody uczniów. Nawet za moich czasów jak chodziłem do średniej to 90% chłopaków robiło prawko zaraz po osiemnastce. Jasne, byli ci co nie robili ale to były wyjątki.
Serio, samochód to nie jest
Komentarz usunięty przez moderatora