Wpis z mikrobloga

Eh koledzy czego mi brakuje że nie moge znaleźć dziewczyny/partnerki
Lvl 25
180cm wzrostu
Ryj 6/10
Własny samochód
Praca
Co chwile u barbera jestem
Dbam o higiene, używam perfum różnych itp
Duże miasto
Jestem wrażliwy/uczuciowy
Znam się na różych rzeczach
Lubie gotować
Z hobby to motoryzacja, gry, filmy, spędzanie czasu na mieście, modelarstwo, grafika 3d, moda
Jedyne co można się do mojego wyglądu doczepić to nadwaga ale pracuje cały czas nad tym i raz wychodzi lepiej a raz gorzej (gorzej to jak waga stoi w miejscu xd)
A na tinderach zero par, w rzeczywistości jak poznaje jakieś dziewczyny przez znajomych to są zajęte albo niechętne na związek (w ogóle, a nie ze mną)
Ehh i tak sie życie toczy i raczej sie to nie zmieni (,)
#tinder #samotnosc #randkujzwykopem
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Atreyu czyli jak bym zrzucił jeszcze te 15kg to bym dalej nie miał powodzenia żadnego? Bo 10/10 i tak nie będę (nie ten ryj)
Prawie 20kg za mną jeśli chodzi o redukcje no ale no
Robie to dla siebie a nie dla nie wiadomo kogo
Czyli its over?
Eh no może lepiej żadne dramy mnie nie beda czekać, alimenty, rozwody, dzieci
Gorzej tylko jak rodziców zabraknie i zostane sam alr chyba
  • Odpowiedz
  • 0
W dzisiejszych czasach przeciętny licealista ma samochód, to nie lata 90 gdzie samochód posiadali tylko najbogatsi ludzie w Polsce.

znam bardzo dużo chłopów bez prawka a tym bardziej auta więc imo to na plus

Rozwiń to, bo bycie uczuciowym i wrażliwym można też opisać jako beksę która płacze z byle powodu.

nie,
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: Dobrze wiedzieć, że jest aż tak źle, nawet z "tikniętymi boxami". Z tą wiedzą mogę wrócić do zajmowania się sobą, bo dla mnie już nic nie zostanie. I Tobie też polecam, zajmij się tym blenderem czy co tam robisz i się rozwijaj dla siebie, dla frajdy.- młody jesteś to coś się może jeszcze przypałęta.
  • Odpowiedz
znam bardzo dużo chłopów bez prawka a tym bardziej auta więc imo to na plus

@MetalowyBieg: To są wyjątki. Tak się składa, że pracuję obok dwóch szkół średnich i w czasie roku szkolnego ponad połowa parkingu jest zajęta przez samochody uczniów. Nawet za moich czasów jak chodziłem do średniej to 90% chłopaków robiło prawko zaraz po osiemnastce. Jasne, byli ci co nie robili ale to były wyjątki.

Serio, samochód to nie jest
  • Odpowiedz