Nie czekaj do BLACK FRIDAY! Black Weeks już wsohost®! (ʘ‿ʘ)
Hosting aż 50% taniej z kodem BLACKWEEKS24 dla nowych usług!
Posiadasz już hosting w sohost? Tylko do 30.11.2024 odnowienie hostingu aż 30% taniej!* Wystarczy wygenerować proformę klikając: Usługi -> Moje Usługi -> klikamy na usługę, a następnie "Odnów Usługę". Rabat zostanie automatycznie naliczony do wygenerowanej proformy!
* - odnowienie z rabatem tylko dla usług hostingowych ważnych krócej niż 400 dni. Oferta ważna tylko do 30.11.2024.
W każdym pakiecie Hosting WWW: •LiteSpeed + LS Cache •Powierzchnia SSD NVMe •Rejestracja domeny .pl w cenie hostingu • Nielimitowany transfer • DirectAdmin PL • PHP 5.3-8.3 • Certyfikat SSL (Let's Encrypt) • Autoinstalator popularnych CMS'ów • Pełny backup co 24 godziny aż do 7 dni wstecz! • Darmowa migracja
W każdym pakiecie Hosting E-Mail: •Powierzchnia SSD NVMe • Przekierowania bez limitu • Klient Roundcube • Filtry spamu • Zarządzanie DKIM • Antywirus • Kopia co 24 godziny (7dni wstecz) • Darmowa Migracja • Darmowa konfiguracja
@hosting-sdata: Szanowny Panie. Tego typu komentarz podchodzi pod ustawę z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz.U. 1993 nr 47 poz. 211).
@hosting-sdata: Szanowny Panie Marku aka @wrkilu Pana post został usunięty, ponieważ nie życzymy sobie pomówień w naszym wpisie z ofertą promocyjną. Jak słusznie @hostline zauważył jest on również niezgodny z prawem.
Nawet jeżeli nasz hosting jest droższy od Pana usług to nie uprawnia Pana do pomówień. Na cenę usługi składa się wiele czynników o czym Pan najlepiej powinien wiedzieć. Nie chce mi się na ten temat rozpisywać bo
@CygaroZwasem: Cześć, tylko odnowienie usługi. Możesz po prostu poprosić o zmianę pakietu na wyższy i dopłacić różnicę do aktualnego okresu, a następnie przedłużyć pakiet SO50 NVMe z rabatem.
@sohost: W jaki sposób można wygenerować proformę dla hostingu e-mail? Po wejściu w usługę nie ma opcji odnowienia, a przynajmniej nie w tym samym miejscu co w przypadku hostingu WWW.
Black Weeks już w sohost®! (ʘ‿ʘ)
Hosting aż 50% taniej z kodem BLACKWEEKS24 dla nowych usług!
Posiadasz już hosting w sohost?
Tylko do 30.11.2024 odnowienie hostingu aż 30% taniej!*
Wystarczy wygenerować proformę klikając:
Usługi -> Moje Usługi -> klikamy na usługę, a następnie "Odnów Usługę".
Rabat zostanie automatycznie naliczony do wygenerowanej proformy!
* - odnowienie z rabatem tylko dla usług hostingowych ważnych krócej niż 400 dni.
Oferta ważna tylko do 30.11.2024.
W każdym pakiecie Hosting WWW:
• LiteSpeed + LS Cache
• Powierzchnia SSD NVMe
• Rejestracja domeny .pl w cenie hostingu
• Nielimitowany transfer
• DirectAdmin PL
• PHP 5.3-8.3
• Certyfikat SSL (Let's Encrypt)
• Autoinstalator popularnych CMS'ów
• Pełny backup co 24 godziny aż do 7 dni wstecz!
• Darmowa migracja
W każdym pakiecie Hosting E-Mail:
• Powierzchnia SSD NVMe
• Przekierowania bez limitu
• Klient Roundcube
• Filtry spamu
• Zarządzanie DKIM
• Antywirus
• Kopia co 24 godziny (7dni wstecz)
• Darmowa Migracja
• Darmowa konfiguracja
I na koniec małe #rozdajo
Dla plusujących ten wpis do godziny 23:59 mała niespodzianka na PW!
#hosting #domeny #wordpress #webdev #php #mysql #nodejs #promocje #sohost #litespeed #blackfriday #blackweek
źródło: sohost_bw2024
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale to są żadne głupoty. Tylko prawda o Waszych rabatach.
I kto jakim prawem usunął mój post ??
Jak słusznie @hostline zauważył jest on również niezgodny z prawem.
Nawet jeżeli nasz hosting jest droższy od Pana usług to nie uprawnia Pana do pomówień.
Na cenę usługi składa się wiele czynników o czym Pan najlepiej powinien wiedzieć.
Nie chce mi się na ten temat rozpisywać bo
@sohost: czy rozszerzenie i przedłużenie hostingu też się kwalifikuje? Mam 25, chcę 50 :)