Wpis z mikrobloga

• 14
@Kresse:
Lauren „Ren” Ramlan opracowała monochromatyczny wyświetlacz o rozdzielczości 32 x 48 px, który składał się z komórek baterii E. coli (każda komórka służyła tutaj za oddzielny piksel). Taki ekran pozwolił na wyświetlenie gry DOOM. Poniżej możecie zobaczyć nagranie eksperymentu.

DOOM odpalony na bakteriach to ciekawostka, bo animacja była wyświetlana bardzo wolno. Wręcz niewyobrażalnie. Podświetlenie komórki zajmowało 70 minut, a jej powrót do stanu wyjściowego kolejne 8 godzin i 20
CH3j - @Kresse:
Lauren „Ren” Ramlan opracowała monochromatyczny wyświetlacz o rozdzie...
  • Odpowiedz
Lauren „Ren” Ramlan opracowała

@CH3j: i ch*j jej po tym, jak widać zarabia tak mało że nawet nie stać jej na ogrzewanie i siedzi w pomieszczeniu w czapce ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Atreyu: mi się nie udało połączyć z moim garnkiem :/ nie mogę zrobic dumpa, a chciałem go naprawić bo mam może z 50 przepisów, bo nagle wyparowały a reinstall nie pomaga.
  • Odpowiedz
@Atreyu e tam od razu płatną subskrybcję. Temp mail i nowe konto co miesiąc ( ͡º ͜ʖ͡º)

Wyobraziłem sobie, że kiedy grasz w GTA SA na lidlomixie i nadchodzi moment, w którym Big Smoke i CJ zamawiają żarcie, to dostajesz misję, żeby przygotować ich zestawy na lidlomixie xd
  • Odpowiedz