Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +122
Mirki, co się stało przez ostatnie powiedzmy 15 lat w Polsce z typowymi dresiarzami jak na pic related?
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
drogba90 +372
Mojemu ojcu dzisiaj pyklo 45 lat pracy w jego kolchozie i z tej okazji nawet uścisku ręki kierownika nie było. No ale chlop 63 lata prawie ma no to na 2 lata jeszcze musi tam zostac do emeryturki. Ale czaicie to? 45 lat w jednym zakladzie na który narzeka odkąd tylko pamiętam.
Synek dorób se na spokojnie do emerytury najlepi w jednym zakładzie bo po co zmieniać
Trzymajta się tam ludziska w
Synek dorób se na spokojnie do emerytury najlepi w jednym zakładzie bo po co zmieniać
Trzymajta się tam ludziska w
"Inna polityka jest możliwa". Tak, komunistyczna polityka jest możliwa; na Kubie, w Wenezueli, w Korei Północnej.
Na całe szczęście nie u nas
#polityka #antykapitalizm
xDD przecież razemki w europie zachodniej to by była centrolewica, to zwykli socjaldemokraci na wzór powojennej zachodniej europy a w innym sondażu mieli 3%
@ShadyTalezz: a w ZSRR lat '50 byliby oskarżeni o odchylenia prawicowo-nacjonalistyczne bo mają burżuazyjne fryzury i siedzą na zbawiksie zamiast wyrabiać socjalistyczne normy ¯\(ツ)/¯
Ale jesteśmy tu i teraz. Na szczęście 3% mieli na samym początku afery rozłamowej, gdy mieli chyba peak historyczny obecności w mediach. Teraz
ale co ty pieprzysz, naprawdę nijak ma się do faktów nazywanie ich komunistami i tyle, taka jest obiektywna prawda, chyba że o czymś nie wiem i w programie mają zniesienie własności prywatnej środków produkcji a jak nie to pleciesz bzdury oderwane od rzeczywistości bo masz łeb wyprany libkową
@ShadyTalezz: ja sobie robie podśmiechujki a ty przeżywasz jak 11-latka pierwszy okres XD
Wogóle polecam zgłębić historyczny temat sankcji za burżuazyjne
@thorgoth: takie jak obniżka podatków dla najbogatszych? Polska by się po tym nie podniosła, musimy zaciskać pasa ludziom na minimalnej oraz r----------ć klimat i planetę dla zysku.
tak było nie
@Logika_wykopu: ale że Razemki coś takiego postulują jak obniżka dla najbogatszych? Świeże, nie słyszałem, ale w mateczniku Bestii z Kutna nic mnie już nie zaskoczy
@ShadyTalezz 100% zgody. Oczywiście że nie da się ani kapitalizmu ani demokracji obalić reformami, komunizm wprowadza się bagnetami