Wpis z mikrobloga

• 0
przecież razemki w europie zachodniej to by była centrolewica, to zwykli socjaldemokraci na wzór powojennej zachodniej europy a w innym sondażu mieli 3%

@ShadyTalezz: a w ZSRR lat '50 byliby oskarżeni o odchylenia prawicowo-nacjonalistyczne bo mają burżuazyjne fryzury i siedzą na zbawiksie zamiast wyrabiać socjalistyczne normy ¯\(ツ)/¯

Ale jesteśmy tu i teraz. Na szczęście 3% mieli na samym początku afery rozłamowej, gdy mieli chyba peak historyczny obecności w mediach. Teraz
  • Odpowiedz
@thorgoth:

a w ZSRR lat '50 byliby oskarżeni o odchylenia prawicowo-nacjonalistyczne bo mają burżuazyjne fryzury i siedzą na zbawiksie zamiast wyrabiać socjalistyczne normy

ale co ty pieprzysz, naprawdę nijak ma się do faktów nazywanie ich komunistami i tyle, taka jest obiektywna prawda, chyba że o czymś nie wiem i w programie mają zniesienie własności prywatnej środków produkcji a jak nie to pleciesz bzdury oderwane od rzeczywistości bo masz łeb wyprany libkową
  • Odpowiedz
  • 1
ale co ty pieprzysz, naprawdę nijak ma się do faktów nazywanie ich komunistami i tyle, taka jest obiektywna prawda, chyba że o czymś nie wiem i w programie mają zniesienie własności prywatnej środków produkcji a jak nie to pleciesz bzdury oderwane od rzeczywistości bo masz łeb wyprany libkową propagandą

@ShadyTalezz: ja sobie robie podśmiechujki a ty przeżywasz jak 11-latka pierwszy okres XD

Wogóle polecam zgłębić historyczny temat sankcji za burżuazyjne
  • Odpowiedz
wjadą postulaty twardsze.

@thorgoth: takie jak obniżka podatków dla najbogatszych? Polska by się po tym nie podniosła, musimy zaciskać pasa ludziom na minimalnej oraz r----------ć klimat i planetę dla zysku.
  • Odpowiedz
  • 1
takie jak obniżka podatków dla najbogatszych? Polska by się po tym nie podniosła, musimy zaciskać pasa ludziom na minimalnej

@Logika_wykopu: ale że Razemki coś takiego postulują jak obniżka dla najbogatszych? Świeże, nie słyszałem, ale w mateczniku Bestii z Kutna nic mnie już nie zaskoczy

nie da się obalić kapitalizmu stopniowo reformami

@ShadyTalezz 100% zgody. Oczywiście że nie da się ani kapitalizmu ani demokracji obalić reformami, komunizm wprowadza się bagnetami
  • Odpowiedz