Świadoma praw i obowiązków wynikających z posiadania konta na tym portalu, zdająca sobie sprawę że wystawiam się na pożarcie osobom o odmiennym światopoglądzie, przychodzę z prośbą. Może niektórzy mnie kojarzą z promowania akcji USG jąder. Tak wspominam, żebym się miło skojarzyła na starcie, żebyście chcieli dać mi trzy minuty i 1PLN. Bo o to proszę. Tym razem nie chodzi mi o j---a, a o kury. Na portalu ratujemy zwierzaki do 6 grudnia trwa konkurs na dotacje. Wygrywa 19 fundacji, których zbiórki zgromadzą najwięcej indywidualnych darczyńców. Obecnie podium kręci się koło 5k wpłat (kwota jest nieistotna, liczą się osoby, czyli jak wpłacisz dwa razy to się liczy jako jeden, ale weryfikacja tych powtórek będzie na sam koniec - troche nie wiadomo jaka jest realna stawka w trakcie trwania konkursu). Zbiórka, która mnie interesuje ma mniej niż 400 wpłat. Jest mega niszowa, bo to azyl dla ptaków gospodarskich. Kto to widzioł! Przez wzgląd na nasza wieloletnią sympatię i z szacunku dla moich poczynań na rzecz męskiego zdrowia, błagam Was. BŁAGAAAAAAM! O wpłatę złotówki na zbiórkę konkursową Azylu Kurza Łapka. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/misjawlasnykat To moja zaprzyjaźniona fundacja, w której pomagam. Zależy mi tak ogromnie, że oto #pokazmorde - niezawodny sposób na gorące. Choć tu akurat pewnie wlecę, bo ktoś zapoda komentarz super śmieszny o rosole. Tak czy siak. Z sercem na dłoni. Wiem, że to o co proszę, może być dla wielu niezrozumiałe. Żyjmy sobie razem obok siebie we wzajemnym niezrozumieniu i koleżeństwie. (。◕‿‿◕。) Wasza Iniacz, królowa jaj. PS. Pamiętajcie napisać komentarz do wpłaty! #weganizm #wegetarianizm #ratujemyzwierzaki #kury #wykopefekt #pokazkure #zwierzaczki
@iniacz nie no to już przesada. Niezłe jaja. Osoba promującą badania jaj robi sobie jaja zachęcając do wsparcia tanich, bezrozumnych producentów jaj o.O
@Dzonyy1 @magda_em @siodemkaxx @kureci_paratko @Senuyo wszystko to zależy jak się wychowaliśmy, nauczyliśmy i w jaki sposób zostaliśmy wdrożeni do życia dorosłego, takie komentarze pokazują owoc 'janusza', zapewne w niedzielę jak nie ma schabowych i rosołu to już grzech? W Chinach kto by pomyślał żeby azyl dla psów robić, tam to robią z nich wszystko i bardzo je lubią. Zaś jakieś dalekie plemiona to nie mają problemów z
To moja zaprzyjaźniona fundacja, w której pomagam. Zależy mi tak ogromnie, że oto #pokazmorde - niezawodny sposób na gorące. Choć tu akurat pewnie wlecę, bo ktoś zapoda komentarz super śmieszny o rosole. Tak czy siak. Z sercem na dłoni. Wiem, że to o co proszę, może być dla wielu niezrozumiałe. Żyjmy sobie razem obok siebie we wzajemnym niezrozumieniu i koleżeństwie. (。◕‿‿◕。)
Wasza Iniacz, królowa jaj.
PS. Pamiętajcie napisać komentarz do wpłaty!
#weganizm #wegetarianizm #ratujemyzwierzaki #kury #wykopefekt #pokazkure #zwierzaczki
źródło: temp_file8047310813324834557
Pobierzźródło: image
PobierzW Chinach kto by pomyślał żeby azyl dla psów robić, tam to robią z nich wszystko i bardzo je lubią.
Zaś jakieś dalekie plemiona to nie mają problemów z
@magicznyKrzysztof ja proponuję wylęgarnię komarów
źródło: temp_file7513705734012411846
Pobierz