Wpis z mikrobloga

@dambrzez: no cóż, zdecydowanie nie moje klimaty, ale podbiłem licznik wyświetleń. Taka rada dla początkującego. Kawałek się cały czas "rozkręca", brakuje środka i finału. Cały czas czekałem aż się zacznie i się skończył utwór. Bardzo fajnie, że ma pasję i wychodzi mu to dobrze.
  • Odpowiedz
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja

@dambrzez: Mój 9-letni syn tworzy muzykę w FL Studio. To jego pasja.
Nieuku, który sam się nawet pisać nie nauczyłeś, a teraz jeszcze robisz dzieciakowi krzywdę przez fałszywy hype. ()
  • Odpowiedz
@dambrzez: dalem plusa na zachętę, sam podobnie zaczynalem, jeszcze na E-Jay, później Reason i finalnie FLStudio od wersji 4 (chociaz moze mialem z 11 lat), ale niestety dubstep to g---o, które jest niewiele lepsze od trapu. Zachęć go do jakiegoś lepszego gatunku.
House, Trance, EDM cokolwiek...
Może jakieś VGM albo muzyka z gier (niech pobiera sobie Midi i próbuje remixować, chyba najłatwiej na początek).
Wrzucać midi i podmieniać instrumenty a
  • Odpowiedz
@dambrzez: super, niech się młody rozwija! Bardzo zazdroszczę mu możliwości i dostępu do technologii, tutoriali na YT: w jego wieku ja w takim czymś robiłem.
bachus - @dambrzez: super, niech się młody rozwija! Bardzo zazdroszczę mu możliwości ...
  • Odpowiedz
Pozytywna akcja przy okazji piątku i komenty pod filmem z jajem :D Coś skrobnę, a młodziszon zrobił zacne "przejście" w utworze, nie powiem :)
  • Odpowiedz
@dambrzez ale ty wiesz że za tydzień każdy będzie miał w dupie to brzdąkanie twojego gowniaka, a on będzie zeschizowany dlaczego już nikt się nim nie interesuje . To co robisz jest szkodliwe i bezmyślne! Pora by ktoś uświadomił mu co się dzieje.
  • Odpowiedz
@dambrzez: nie ma sprawy, kliknąłem wszędzie like, uczciwie, bo jest spoko, szczególnie, jak na wiek. Pilnuj tylko, żeby się nie ucieszył za bardzo, no bo wykop efekt się zrobił, ale co będzie dalej... w sensie, żeby się nie zniechęcił. Też kiedyś miałem taki, to na jednej stronie na blogu paręnaście tysięcy wyświetleń na reszcie tysiąc, góra dwa :) Więc przyszło, pójdzie. Więc niech się nie zniechęca :) Powodzenia!
  • Odpowiedz
@dambrzez: Dałem mu kilka łapek, ale jak chcesz dodać synowi subów lub wyświetleń to możesz je kupić na specjalistycznych serwisach typu socialwick.com
  • Odpowiedz
@dambrzez: jak wroci ze szkoly to niech odrobi lekcje, ksiazke poczyta albo cos, a nie w kąkuter, no i jest Suno.com które zrobi taki kawałek w mniej niz 5 sec. Teraz muzyke się generuje a nie tworzy...
  • Odpowiedz