Wpis z mikrobloga

@dambrzez: a można hejterski komentarz żeby go zdemotywować żeby się za coś normalnego w życiu wziął? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z resztą po co ja się pytam
  • Odpowiedz
@mk321: a co to za różnica? idź się przyp*erdalać gdzie indziej :)
@dambrzez: nie dość, że syn producent, to jeszcze dyrygent! mycha lata elegancko :D trzymam kciuki za chłopaka. i nie słuchaj innych, że fortepian, itp. chłopak się znudzi, a może i zniechęci. jeśli chce sklejać beaty to bardziej mu się przydadzą lekcje perkusji albo po prostu jakiś kurs produkcji muzycznej.
  • Odpowiedz
@labrie bo jeśli dzieciak się uczy, to można przy okazji nie uczyć go kradzieży.

Są przecież darmowe odpowiedniki.

Pamiętam też jak w np. Komputer Świecie były eDJ i inne programy, które są płatne, ale tańsze i dlatego mogły być w gazetce.
  • Odpowiedz
@mk321: Gościu, ochłoń! W gimnazjum uczyłem się Ps, Ai, Id na piratach. Tak samo 3ds max czy Maya - ceny licencji były na poziomie samochodu osobowego i jedyne co mógłbym wtedy wg Ciebie robić, to nabierać złych nawyków na upośledzonym Gimpie czy wczesnym Blenderze, które mało co wtedy oferowały. Mogłem się nauczyć fachu (a nie korzystania z darmowych protez) i teraz soft na siebie zarabia, a na opłacenie głupiej subskrypcji
  • Odpowiedz
@labrie

W gimnazjum uczyłem się Ps, Ai, Id na piratach.

Napisałem, że co innego jak sobie dzieciak sam ogarnia po kryjomu, a co innego jak rodzic oficjalnie mu to daje i jeszcze się tym chwali:

Rozumiem jak nastolatek sobie sam ogarnia. Ale to ty jesteś jego rodzicem i powinieneś tego przypilnować.
  • Odpowiedz
@dambrzez: keep going, dużo młodych artystów produkowało, produkuje dubstep (nie wiem czemu) ale jak będzie się rozwijał to może w wieku 14lat zrobi coś lepszego niż Moore Kismet czy Marauda( ͡° ͜ʖ ͡°), na razie na samych samplach jedzie czy już coś sam manipuluje w pluginach?
  • Odpowiedz