Aktywne Wpisy
Nortom +108
#odchudzanie #malysukcesacieszy #grubasy #chwalesie #zdupy
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Zawsze śmieszy mnie ta walka iphone vs android, aktualnie mogę sobie pozwolić na jaki tylko telefon chcę a i tak wolę Androida za 1k niż iphone za 4k xD Już jutro wychodzi Xiaomi Poco X7 na którego czekam od dawna bo wiem że zje konkurencję, argumenty Zombie iphoniarzy poszły do piachu że kogoś nie stać ;/
#android #iphone #apple
#android #iphone #apple
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
@bor123: przed wrzutą takim miejscem było mp3.wp.pl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nabiłem wszędzie wyświetlenia
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ty przygotowuj sobie portfel, aby inwestować w rozwój. Z samego FL Studio ciężko stworzyć coś fajnego, bo brakuje mu zaplecza dźwiękowego, robotę robi dopiero, gdy się dorzuci mu profesjonalnych wtyczek, czy profesjonalnych sampli.
Przy elektronicznej muzyce może być ciekawym takie rozwiązanie jak np. VST Avenger (gdzie jest dużo gotowego