Aktywne Wpisy

Sebalke +54
Chyba coś przegapiłem ale od kiedy #instagram zmienił się w coś takiego? XDDDD kiedyś miałem głównie treści związane z motoryzacją, czy muszę zmienić jakieś opcje w insta?

źródło: 1000022422
Pobierz
Mr_Przyjemny +977

źródło: temp_file5543653650226727539
Pobierz
Kofederacja, jeśli właśnie teraz, nie zwyciężą ambicje liderów, za kilka lat zajmie miejsce PiS. Staną sie trochę bardziej socjalni, może nie na tyle by proponować programów typu 500+, a bardziej w kierunku promowania dobroczynności, akcji społecznych, fundacyjek które państwo będzie dotować nawet ustawowo. Bez entuzjazmu to piszę, bo trudno mi sobie wyobrazić bym sam na nich kiedykolwiek zagłosował, ale uczciwie trzeba przyznać że pólki co prowadzą się bardzoe stabilnie, konsekwentie.
Po słabym wyniku Hołowni, Trzecia Droga nie wejdzie już do Sejmu. Nie mają innego lidera. Mamy do czynienia z kolejną efemerydą, które od lat zagospodarowują miałką część niezdecydowanych. Sam Hołownia może się dostanie po przylepieniu się do PO, jak Kuikiz do PiSu. Ale z jego projektu już nic nie zostanie.
#polityka #wybory #polska #konfederacja #holownia #trzaskowski #neuropa #4konserwy
źródło: Zrzut ekranu z 2024-11-14 05-42-17
Pobierz@maz00rskie_mleko: moim zdaniem, Tarczyński właśnie jest za bardzo znany, ale kojarzony jest z awanturnictwem. Duda zwyciężył w pierwszych wyborach jako stonowany państwowiec. Krzyczeć podczas wystąpień zaczął dopiero w drugiej połowie pierwszej kadencji.
Spytaj się jakiegoś emeryta - potencjalnego wyborcę, to powie, że nie zna typa...
@zarty-na-bok: a śmiało, w samorządowych zdobył całe 4000 głosów co mu dało 0,33%. Startował na Śląsku z listy bezpartyjnych samorządowców.
Tutaj miał by zapewne podobny wynik. Sory, ale temu panu społeczeństwo już ewidentnie podziękowało.
@Przegrywek123: w d... to mam.