Wpis z mikrobloga

Niesamowicie wkurza mnie fakt że w tej grze każdy zawodnik jest wyceniany jedynie na tyle co excel wskaże z kompilacji atrybutów i lekkiego boostu z formy. Mam takiego grajka w Perugii z którym awansowałem z Serie C do Serie A. Walnął kilkanaście bramek w Serie C w wieku 19 lat, w wieku 20 lat walnął 20 bramek w Serie B (4 strzelec ligi) i teraz w 9 meczach strzelił 5 bramek w Serie A, i to takim markom jak AS Roma, a najwięcej ile za niego wezmę to z 4 mln XD I fakt, jego atrybuty nie powalają, nawet można rzec że nie dojeżdżają do poziomu ligi. Tylko co z tego jak strzela? Ma tylko 21 lat, normalnie w takiej sytuacji byłoby zainteresowanie innych klubów i wycena byłaby co najmniej na kilkanaście milionów euro, jak nie więcej z racji młodego wieku(*sugestywne kaszlnięcie: Piątek). Ale nie, ta gra wie że wyżej c---a statystykami nie podskoczy to masz wycenę na poziomie grajka z ekstraklasy i zero (słownie: zero) zainteresowanych klubów. Nic przez te 3 lata. Nawet żadne Udinese nie chciało go wyciągnąć po sezonie w Serie B na jakiegoś 3 rezerwowego. Nic. Tragedia, i na pewno tego nie naprawią.

#footballmanager
michalxd21 - Niesamowicie wkurza mnie fakt że w tej grze każdy zawodnik jest wycenian...

źródło: image

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@revoolution: da się tak wykombinować jak najbardziej, ale to długi proces, i raczej mało skuteczny jak nikt się nim nie interesuje.

@saviola7 A to akurat ciekawsze zjawisko, bo oczywiście wydaję najmniej w całej lidze, a jednocześnie mam stadion na 26 tysięcy miejsc (niby z możliwością rozbudowy do 30, ale jako że jest z lat 70 to w grę wchodzi jedynie budowa nowego) który jest co mecz wypełniony w całości.
michalxd21 - @revoolution: da się tak wykombinować jak najbardziej, ale to długi proc...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
W Polskiej lidze nie widziałem takiego efektu, a sam chodziłem na Motor Lublin na 2 ligę gdzie było po tysiąc widzów, na 1 ligę gdzie było po 8 tysięcy i teraz na Ekstraklasie jest pełny stadion, podczas gdy gra uznawała że w Lublinie po takich sukcesach jakieś 7-8 to jest maks.

@michalxd21: W tej grze jest dużo błędów. U mnie na zapisie Zagłębie Lubin zbudowało sobie nowy stadion, który jest
  • Odpowiedz