Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#lublin #studia #studbaza #umcs #kryminologia
Na II stopień studiów (kryminologia) lepiej pójść dziennie czy zaocznie? Jest jakaś różnica dla pracodawcy pomiędzy studiami dziennymi a zaocznymi? Czy na UMCSie jest ciężko (pod względem zaliczeń), czy ciężko się dostać? (I stopień robiłem na innej uczelni).

PS. aktualnie jestem na drugich studia I stopnia, nie polecam strata czasu, najgorsza decyzja mojego życia.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Zaoczne w Siedlcach będą tańsze niż w Lublinie, bo ten wydział zawsze ceny miał warszawskie zaocznych lub podobne, jeśli chodzi o pułap, więc też bierz to pod uwagę. Pomyśl o tym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: DSQ = zdyskwalifikowany. Zawodnik został zdyskwalifikowany. Najczęściej z powodu nieprawidłowości w sprzęcie. Tam jest postępowanie dyscyplinarne, do tego czasu naukowiec dany jest zawieszany w czynnościach, w wykładach, ale nie zdziw się jak wróci. Stąd ja ciebie namawiam na te Siedlce. Chyba, że mieszkasz 10 km za Lublinem i finansowo bardziej opłaca się tam iść
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak masz jakieś pytania to weź mi napisz na spokojnie na PW to pogadamy. A co do pytania co zadałeś na każdej publicznej uczelni masz takie prawo, ale jaka jest praktyka, to musisz podbić z pytaniem do kogoś z samorządu uczelni na fb. Znając życie dostaniesz od nich odpowiedź, co i jak? Uczelnie w Lublinie wszystkie bez wyjątku to miłośnicy papierków wszelakich, więc pewnie wnioski w stylu rozmiar buta
  • Odpowiedz