Gdzie, jak nie tutaj zadać takie pytanie. Biurko - do pracy, siedzenia, nie za miliony monet.
Macie jakiś sprzedawców czy firmy, gdzie można coś fajnego znaleźć, poprawnej jakości + fajnie, gdyby mieli możliwość dostosowania wymiarów.
Na czym mi zależy?
- długość biurka - 100-180 cm - głębokość - nie chcę schodzić poniżej 75, a nawet 80 cm - bez wodotrysków, jak Ledy, uchwyty na napoje - za stary jestem na taki festiwal - regulacja wysokości - nie musi być, a jak już to manualna
Nadrzędna sprawą jest możliwość "zamówienia" tego samego modelu w wariancie np. 180x80 oraz 100x80, ponieważ prawdopodobnie będę korzystał z dwóch.
Mogłoby być narożne, ale te co widzę, to mają głębokość 60-65 cm (nie ma mowy), brak możliwości własnej modyfikacji lub "gimbo style" tj. ledy, haczyki na wszytko i inne bajery, które ucieszą owszem 15 latka, ale nie dorosłego chłopa.
Liczę, że ktoś tutaj do pracy czy gier, gdzie ma trochę tego sprzętu na biurko coś fajnego znalazł dla siebie.
Gdzie, jak nie tutaj zadać takie pytanie.
Biurko - do pracy, siedzenia, nie za miliony monet.
Macie jakiś sprzedawców czy firmy, gdzie można coś fajnego znaleźć, poprawnej jakości + fajnie, gdyby mieli możliwość dostosowania wymiarów.
Na czym mi zależy?
- długość biurka - 100-180 cm
- głębokość - nie chcę schodzić poniżej 75, a nawet 80 cm
- bez wodotrysków, jak Ledy, uchwyty na napoje - za stary jestem na taki festiwal
- regulacja wysokości - nie musi być, a jak już to manualna
Nadrzędna sprawą jest możliwość "zamówienia" tego samego modelu w wariancie np. 180x80 oraz 100x80, ponieważ prawdopodobnie będę korzystał z dwóch.
Mogłoby być narożne, ale te co widzę, to mają głębokość 60-65 cm (nie ma mowy), brak możliwości własnej modyfikacji lub "gimbo style" tj. ledy, haczyki na wszytko i inne bajery, które ucieszą owszem 15 latka, ale nie dorosłego chłopa.
Liczę, że ktoś tutaj do pracy czy gier, gdzie ma trochę tego sprzętu na biurko coś fajnego znalazł dla siebie.
Dziękuje.
#pcmasterrace #pc #komputery #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #it
Nie mój temat, ale dorzucę #programowanie #progamista15k