Aktywne Wpisy

R2D2_z_Sosnowca +217
Taka sytuacja. Od początku roku zmagałem się z ostrą rwą kulszową na którą naprawdę niewiele oprócz położenia się płasko na podłodze pomagało. Było to do tego stopnia upierdliwe, że gdy wyjeżdżałem w dalszą trasę to po kilku godzinach kręcenia fajerą musiałem wsuwać się jak wąż przez tył do mojego minivana i rozciągać by móc kontynuować jazdę. Gdy już byłem całkowicie pozbawiony nadziei wtedy pojawiła się ona. Gruba że swoim dyliżansem po babci.

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Piotrek7231 +70

źródło: GiPyhvJXUAA9SKr
PobierzOcena
- 1 47.7% (432)
- 2 15.5% (140)
- 3 7.5% (68)
- 4 4.5% (41)
- 5 24.8% (225)
1. Czy jeżeli to tak zostawię, to jest szansa, że wejdzie ruda? Tak jak pisałem rysa jest płytka.
2. Jeżeli zdecydowałbym się to zrobić, to jaki byłby koszt, biorąc pod uwagę jakieś lakierowanie punktowe, a nie całego elementu?
3. Zna ktoś jakiegoś dobrego lakiernika w Warszawie, który takimi pierdołami się zajmuje?
Dzięki z góry za pomoc.
#samochody #pytanie #lakiernictwo #warszawa
źródło: IMG_2202
Pobierz@ghost18 pewności nie mam, czy nie naruszyła podkładu, nie wygląda. Tak, to srebrny metalic. Poważnie nie robią takich rzeczy punktowo tylko trzeba malować całość?
@adam-czaja weź tu kup jakieś droższe auto, zaparkuj koło jakiejś biedry na chwilę i traf na taki odpad, który zrobi Ci takie uszkodzenie. Załamać się idzie.
@dewey: To przypadkiem nie jest bmw e90? xD