Wpis z mikrobloga

Ja nie wiem co autor miał na myśli, ale przecież gdyby ta pajęczyna była ładnie poprowadzona peszlami, albo chociaż spięta trytkami to spokojnie mogłoby to zajmować połowę mniej miejsca. Mógłby tam zrobić dodatkowy schowek, albo w ogóle te akumulatory schować na tyle kampera. Przecież to nie jest rzecz która potrzebuje ciągłego dostępu i serwisowania. Miałby więcej przestrzeni w części "mieszkalnej".

#yanek #zyjzpasji #elektryka
0caffe - Ja nie wiem co autor miał na myśli, ale przecież gdyby ta pajęczyna była ład...

źródło: temp_file680852406864438733

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@0caffe: Piszesz o konstruktorze co wywalił w ścianie busa dziurę pod zły piec, wkleił okna tak niechlujnie że się patrzeć na to nie da, nakleił chmurki na ściane jak upośledzony czterolatek o raz wmontował stary chlebak i udaje żę to szafka. Elektrownia w pufie z wystawki to tylko mały element układanki. Tam jeszcze coś mu wybuchło od wody bo ciśnienia prawidłowo nie umie odczytać.
  • Odpowiedz
Tak przy okazji - nie stosujcie tych "bezpieczników termicznych" z obrazka w chińskim wykonaniu (a zachodnie są drogie), szczególnie w rozwiązaniach 48V. Przerwa wewnątrz styku jest mała, możliwy prąd duży i poważna szansa na BRAK możliwości efektywnego zgaszenia łuku - czyli topi się wszystko (łącznie z metalem) aż zjarają się przewody lub inny najsłabszy punkt. A jak ktoś użył pieknie wydrukowanych elementów mocujących z drukarki 3D - to tym bardziej - bo
  • Odpowiedz
@CybantZPasji: dodatkowo nie zmienił dyszy i używał tych do gazu ziemnego. @wezsepigulke nie zapominajmy również o tym, że kupił domowy brodzik i go obcinał bo był za wysoki czy, że beczkę na wodę z-----ł silikonem twierdząc, że nie ma takich z uszczelką gdzie u tego samego sprzedawcy takowe były i to taniej, no a przy tym wszystkim na filmie komentował kampera jakiegoś Niemca, że niechlujnie jest zrobiony bo miał
  • Odpowiedz
@Kamilek2323: ehhh to były czasy, człowiek nawet czekał na odcinek :) no i nie zapomnijmy o tym jak szlifował blat ze starych mebli, tak żeby był cieńszy tym samym lżejszy i przez przypadek zrobił w nim dziurę którą zakleił medalikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz