Aktywne Wpisy
cohh +75
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +112
1. serwis ekspresów zareklamowany
2. pizzeria zareklamowana
3. biuro rachunkowe zareklamowane
Powoli można kończyć widowisko.
Kudłaty to prosty, wesoły chłopak. W Warszawie raczej jest przyjezdnym. Mieszka na stancji, na co dzień jeździ rowerem. Otrzymał księżniczkę z Pomorza, która oczekiwała, że królewicz przyjedzie limuzyną, a królewicz okazał się żebrakiem i przyjechał tylko pociągiem. Teraz już ktoś podpowiedział lub sama na to wpadła, że trzeba zadbać o wizerunek i wyjść z tego z twarzą, więc stara się być miła. Wcześniej dokładała wszelkich starań, by niczyjej uwadze nie uszło, jak bardzo była niezadowolona z partii, jaką jej przydzielono.
Boczek i jego para. Od początku widać było, że oboje powinni przejść terapie indywidualne. On na dodatek okazał się atencjuszem, który czerpie wyraźną satysfakcję z tego, że dzięki eksperymentowi, jest na tapecie.
Księgowa i inżynier.
Ze wszystkich uczestników, ona okazała najtrwalszą powściągliwość w pokazaniu prawdziwej siebie w programie. U nich jest promyk nadziei, że ten cały eksperyment nie okaże się po raz kolejny klęską uczestników, bo to ich życie, ale też ekspertów, którzy jakąś odpowiedzialność za swoje dobory par, powinni mieć.
Odpalamy Rolnika co szuka żony i widzimy tam 20-30 latków, z kilkunastoma hektarami ziemi, maszynami za kilka milionów złotych, z 200-300 metrowymi nowymi domami, wożących się nowymi Mercedesami.
Straszna bieda na tych wsiach xD
"u mnie" na wsi nikt gospodarstwa nie ma bo ziemia słaba, większość ludzi pracuje albo w lesie albo w pobliskim mieście albo są emerytami/bezrobotnymi. Dzieciaki które idą na
I tak, Kudłaty nie jest z Warszawy. Było o tym mówione. Wynajmuje mieszkanie, a nie mieszka na stancji.
Jeżeli już jedziesz do obcego faceta to niech chociaż ma jakiś dom, ogród, jakieś dobre wino otworzy, a kobieta sexy, zadbana. No tu nie ma nic po prostu, tacy biedni, smutni Polacy. Jedynie