Aktywne Wpisy

pasza03 +320
16 miesięcy temu został uruchomiony mój kredyt hipoteczny. To oznacza, że w połowie tego miesiąca będę miał już spłacone 16 tysięcy kapitału.
Chciałbym wam wszystkim podziękować. Jak się okazało, jesteście ludźmi o wielkich sercach. Dorzuciliście mi sporo ponad 20000zł. Ostatnia dopłata (czyli rata nr 120) wynosi coś około 1000zł. Oznacza to, że na przestrzeni 10 lat dorzucicie mi około 155tys złotych.
STO PIĘĆDZIESIĄT PIĘĆ TYSIĘCY ZŁOTYCH. Na pewno niektórzy nie mają jeszcze
Chciałbym wam wszystkim podziękować. Jak się okazało, jesteście ludźmi o wielkich sercach. Dorzuciliście mi sporo ponad 20000zł. Ostatnia dopłata (czyli rata nr 120) wynosi coś około 1000zł. Oznacza to, że na przestrzeni 10 lat dorzucicie mi około 155tys złotych.
STO PIĘĆDZIESIĄT PIĘĆ TYSIĘCY ZŁOTYCH. Na pewno niektórzy nie mają jeszcze

vieniasn +76
pamiętacie jeszcze jak depresja była modna?
teraz to już trzeba mieć autyzm szybka zmiana diagnozy
teraz to już trzeba mieć autyzm szybka zmiana diagnozy
Ma ktoś jakiś pomysł n to?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzI od kiedy trzeba jakieś vpny do jutuba?
A, i na tym chromecascie będzie mi działał magiczny pilot od lg?
VPN potrzebujesz zeby z indii kupic subskrypcje?
@Wloczykij2 faktycznie, straasznie duzo roboty xD Spocic sie mozna
Vpn jest potrzebny raz na 30 sekund, potem już subskrypcja sama się przedłuża.
I tak, można się spocić. Mam tv lg z web os, mam iphony, mam xboxa i mam androida który byłby najprostzy do ogarnięcia.
Weź mi to ogarnij za darmo na tych urządzeniach tak żeby wszędzie historia się synchronizowała.
weź mi zainstaluj revanced na webos tak żeby działała synchronizacja z innymi urządzeniami, skoro jest to pół godziny to pewnie mi pomożesz.