Wpis z mikrobloga

@Sarveil: YT music to oddzielna usługa w pakiecie, żadna aplikacja tego nie zastapi.
Vpn jest potrzebny raz na 30 sekund, potem już subskrypcja sama się przedłuża.

I tak, można się spocić. Mam tv lg z web os, mam iphony, mam xboxa i mam androida który byłby najprostzy do ogarnięcia.

Weź mi to ogarnij za darmo na tych urządzeniach tak żeby wszędzie historia się synchronizowała.
  • Odpowiedz
@Sarveil: to jest pół dnia p---------a a i tak za tydzień mu sie w-----e i będzie musiał na nowo aktualizacje wgrywać. Skoro dla ciebie pół dnia roboty jest warte mniej niż 30zl za abonament to możesz wpaść i mi to poustawiać, zapłacę ci nawet 35.
  • Odpowiedz
@fastmotion: Ale to pół dnia to sobie z dwunastnicy wyciągnąłeś. Pół godziny na urządzenie i zrobione. Jak masz 50 urządzeń i ci się nie chce to płać - proste. Dałem typowi opcję, jak jej nie chce to niech płacze dalej że nie może scamować YT VPNem.
  • Odpowiedz
@open_or_die: jw. dałem ci opcję, łajno mnie obchodzi ile masz iphonow i historia twojego zycia. jak nie umiesz/nie pasuje ci/ nie chce ci sie to juz twoj problem/wybor. milego dnia :)
  • Odpowiedz
@Sarveil: to już nie chcesz oferować swojej pomocy?
weź mi zainstaluj revanced na webos tak żeby działała synchronizacja z innymi urządzeniami, skoro jest to pół godziny to pewnie mi pomożesz.
  • Odpowiedz
@open_or_die: pół godziny na normalnym systemie, a nie na OS. "Weź mi" najprościej nie? Jak już pisałem, dałem opcję, nigdzie nie oferowałem pomocy, której tak się uczepiłeś. Ale widzę, że poza podstawowymi umiejętnościami informatycznymi nawet czytanie ze zrozumieniem kuleje. WIęc tak, lepiej płać na YT i ciesz się swoimi iphonami, xboxami i czterema telewizorami czy co tam masz. miłego dnia :)
  • Odpowiedz