Aktywne Wpisy
Średniej wielkości miasto, głęboka prowincja. Poznaję 30 letnią kobietę, typ mola książkowego, własna kawalerka i miały pies. Normalna, pracująca, po studiach na lokalnej uczelni. Fajna, mamy jakieś tam podobne hobby, miło się spędza czas. Mówi mi, że chce być szczera co do przeszłości. Spoko. Powiedziala ze miala ponad 40 facetów xD. No k*rwa mać
MrMgr +9
hahaha
Muły z Radia Rebeliant, które swego czasu zaprosiły prorosyjskiego pachołka bez zalet, odrazającego bydlaka, egzystencjalną ślepą kiszkę, licencjata Piotra Napierałę, kręcą narrację, że Stanoski napadł na biedną Elizę Michalik, a ten ogrom plagiatów, jakie popełniła to po prostu grzechy młodości, było, minęło, na wuj drążyć temat, a poza tym Bartosiak też plagiatował, czyli wyparcie, racjonalizacja, copium i whataboutism na pełnej kvrwicy ;]
Ale, ale! Zastanówmy się! Jakie to grzechy młodości? Jakie było, minęło? Przecież Elizka odwalała ten szajs będąc już po trzydziestce! W pełni dorosła i ukształtowana kobita! W dodatku pościanowa! ;] I w ciągu kilku miesięcy, w rekordowo krótkim czasie zmienia poglądy o 180 stopni i przestaje zestawiać gejów z bydłem hodowlanym i nagle ich kocha i szanuje? Wyrosła ze swoich poglądów? Zrozumiała grzechy "młodości"? Give me a break! ;]
Ale to też dobrze pokazuje mindset tych gałganów. Coś, za co wszędzie na świecie dostaje się dożywotniego bana w środowisku i ląduje się na Antypodach dziennikarstwa, to dla nich nie jest taki znowu big deal. Czas zamazuje także rzeczy, a po 10 latach to nawet nie było sprawy. To pokazuje, jaki "kręgosłup" mają okołonapieralskie kreatury. Możesz być ludzkim ściekiem, ale dopóki okładasz maczugą typów z innego plemienia, to jesteś spoko ;]
Po tym stwierdzeniu przestałem słuchać tego syfu.