Wpis z mikrobloga

@aei9077: oglądałem,k---a na temat jakiejś randomowej laski w kanale sportowym potrafił robić kilka filmów które mają pare mln a tutaj gada "no nie wiem jak to rozwinąć na 15 minut żeby ktoś sie tym zainteresował" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@aei9077: Każdy kto zna Stanowskiego dłużej, głównie z roli dziennikarza sportowego wie, że Ksysio ma przyjaciół i ma bardzo bliskich przyjaciół. Wandzel to nie jest jakiś tam znajomy czwarta woda po kisielu.
  • Odpowiedz
  • 138
- wszyscy wiemy, że ten kredyt 0% nie ma sensu i spowoduje wzrost cen
- no ale dlaczego w takim razie pchają to na siłę wbrew społeczeństwu?
- no nie wiem, może nie wejdzie, a tak w ogóle to młody redaktor zrobił o tym film tak żeby nie było że nic nie robimy a zasięg był odpowiednio mniejszy dla rozmydlenia tematu
- a może dlatego unikasz tematu bo twoim kumplem jest Maciej
aei9077 - - wszyscy wiemy, że ten kredyt 0% nie ma sensu i spowoduje wzrost cen
- no ...

źródło: dziwisz-koszulka-smierc-konfidentom-oczy-widza-uszy-slysza-usta-milcza-przerobka

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 13
@aei9077 jeszcze kojarzę, że kiedyś (może więcej razy) stanowski powiedział coś w stylu, że w co ma inwestować jak w nie w nieruchomości xD
  • Odpowiedz
@aei9077: co z tego, że Maciej Wandzel jest deweloperem, a Marcin Mazurek (brat Roberta) był przez lata prezesem Polskiego Holdingu Nieruchomości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 98
@aei9077 nigdy jakoś specjalnie nie szanowałem Stanowskiego, ale odkąd zaczął z tym kanałem zero to mam o nim tylko coraz gorsze zdanie. Zwykła menda.
  • Odpowiedz
@aei9077: ale wy jesteście s---------i razem. Stano wyjaśnił jak krowie na rowie a wy reee czemu on nie nagrał bo to satano musi a wogle czemu on ma zanjomego byłego sprtowca co jest deweloperem XD.
  • Odpowiedz
@aei9077: czy tylko u mnie ten materiał się zacina dosłownie co 2 sekundy? Streamable to takie g---o, że ja p------ę. Mam światłowód i żaden serwis mi nie laguje a streamable i jeszcze redgifs praktycznie zawsze
  • Odpowiedz
  • 22
@aei9077 @aei9077

Telefon w sprawie bk0% we wczorajszym programie #kanalzero i Stanowski obrażony za wytknięcie mu znajomości z deweloperami XD

To na szybko wg rejestr.io głównym sponsorem ktsweszlo jest Wojciech Gerber, prezes zarządu Adamietz Warszawa, też buduje jakieś bloki na Pradze w
  • Odpowiedz
@aei9077: oho sami mądrzy. Gość zasugerował że Stanowski ucisza temat bk0 bo ma kolegę dewelopera i wielce zdziwiony że Stano się wkurzył. Jak się coś takiego sugeruje to trzeba mieć mocne dowody. Ciekawe jakbyście sami zareagowali jakby ktoś was bezpodstawnie oskarżył o coś takiego?
  • Odpowiedz