@aei9077: oglądałem,k---a na temat jakiejś randomowej laski w kanale sportowym potrafił robić kilka filmów które mają pare mln a tutaj gada "no nie wiem jak to rozwinąć na 15 minut żeby ktoś sie tym zainteresował" ( ͡º͜ʖ͡º)
@aei9077: Każdy kto zna Stanowskiego dłużej, głównie z roli dziennikarza sportowego wie, że Ksysio ma przyjaciół i ma bardzo bliskich przyjaciół. Wandzel to nie jest jakiś tam znajomy czwarta woda po kisielu.
- wszyscy wiemy, że ten kredyt 0% nie ma sensu i spowoduje wzrost cen - no ale dlaczego w takim razie pchają to na siłę wbrew społeczeństwu? - no nie wiem, może nie wejdzie, a tak w ogóle to młody redaktor zrobił o tym film tak żeby nie było że nic nie robimy a zasięg był odpowiednio mniejszy dla rozmydlenia tematu - a może dlatego unikasz tematu bo twoim kumplem jest Maciej
@aei9077: co z tego, że Maciej Wandzel jest deweloperem, a Marcin Mazurek (brat Roberta) był przez lata prezesem Polskiego Holdingu Nieruchomości ( ͡°͜ʖ͡°)
@aei9077: ale wy jesteście s---------i razem. Stano wyjaśnił jak krowie na rowie a wy reee czemu on nie nagrał bo to satano musi a wogle czemu on ma zanjomego byłego sprtowca co jest deweloperem XD.
@aei9077: A co on taki nerwowy się zrobił? Strasznie łatwo go "odpalić" ostatnio. Kiedyś na dużo grubsze zaczepki odpowiadał bez okazywania najmniejszego nerwa.
@aei9077: czy tylko u mnie ten materiał się zacina dosłownie co 2 sekundy? Streamable to takie g---o, że ja p------ę. Mam światłowód i żaden serwis mi nie laguje a streamable i jeszcze redgifs praktycznie zawsze
@aei9077: oho sami mądrzy. Gość zasugerował że Stanowski ucisza temat bk0 bo ma kolegę dewelopera i wielce zdziwiony że Stano się wkurzył. Jak się coś takiego sugeruje to trzeba mieć mocne dowody. Ciekawe jakbyście sami zareagowali jakby ktoś was bezpodstawnie oskarżył o coś takiego?
#nieruchomosci #polityka #polska #stanowski
- no ale dlaczego w takim razie pchają to na siłę wbrew społeczeństwu?
- no nie wiem, może nie wejdzie, a tak w ogóle to młody redaktor zrobił o tym film tak żeby nie było że nic nie robimy a zasięg był odpowiednio mniejszy dla rozmydlenia tematu
- a może dlatego unikasz tematu bo twoim kumplem jest Maciej
źródło: dziwisz-koszulka-smierc-konfidentom-oczy-widza-uszy-slysza-usta-milcza-przerobka
Pobierz@Janusz_Rekina: Mnie to nie przekonuje, z byle czego robi materiały a tym jakoś wyjątkowo nie jest zainteresowany.
źródło: 7bc620b695f890b26121892dd140e44c21c1da45edfc3e93160c00080c219ba9
PobierzTo na szybko wg rejestr.io głównym sponsorem ktsweszlo jest Wojciech Gerber, prezes zarządu Adamietz Warszawa, też buduje jakieś bloki na Pradze w