Aktywne Wpisy

mogadishu +1
Jaki może być powód w----------a przez samochód ogromnej ilości płynu chłodniczego?
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Przyszło mi komentować tutaj dla Was nielicznych najgorszy sezon w Europie polskich zespołów ever. No dobra, może nie ever, ale w nowożytnej koszykówce, w której udział w pucharach to coś więcej niż przegrany dwumecz i out z pucharu. W rozgrywkach powyżej FIBA Europe Cup mamy 0-8 Trefla i po 0-4 Śląska i Kinga - to wszyscy trzej medaliści poprzedniego sezonu, wszyscy trzej z problemami nawet z wygrywaniem w PLK...
Trefl - Hapoel TA - 64-93 w 8. kolejce EuroCup. Goście z Izraela zagrali w pierwszej połowie na 30, może 50% zaangażowania i potencjału, więc ich przewaga była tak w okolicach 10-15 punktów. W sumie największy docisk był w samej końcówce, przy już rozstrzygniętym meczu. W Treflu nadal nieobecny był kontuzjowany Groselle i to jest duży problem dla Mistrzów Polski (Van Vliet z musu na centrze), Hapoel o dziwo przyjechał 100% tym co ma pod kontraktem.
Statsy:
Trefl: J. Schenk 17pkt. (ale 3/12FG), A. Best 10pkt.
Hapoel: M. Foster 21pkt., 8zb., 7/10FG, T. Ginat 14pkt., A. Blakeney 12pkt., P. Beverley 11pkt., 3as., B. Caboclo 10pkt., 6zb., 3as.
Trefl za 2 tygodnie, po okienku kadry, skończy pierwszą rundę rozgrywek na Kanarach i nie ma co się łudzić że bilans na półmetku rozgrywek będzie inny niż 0-9.
Reggiana - Śląsk - 74-70 w 4. kolejce Ligi Mistrzów FIBA. Ogólnie to był przyzwoity mecz Śląska na terenie jakby nie patrzeć przedstawiciela Serie A. Reggiana miała wynik, zdawałoby się pod kontrolą przez większość meczu, ale w połowie 4q było naprawdę całkiem blisko remisu i mecz mógł się potoczyć różnie. A potoczył się jak się potoczył, bo w Reggio Emilia pałeczkę przejął weteran Jamar Smith, który w końcówce rozstrzelał polski zespół. Z pozytywów - drugi mecz w Śląsku zagrał Adam Waczyński (5pkt.), a całkiem udanie zadebiutował DJ Cooper, który tchnął w atak Śląska trochę wirtuozerii.
Statsy:
Reggiana: C. Winston 22pkt., 7zb., 5as., J. Smith 13pkt. w niecałe 15min., J. Barford 12pkt., S. Gombauld z 8pkt., 12zb.
Śląsk: A. Penava 14pkt., 3as., D. Gołebiowski 10pkt., 8zb., DJ Cooper w 19min na boisku miał 6pkt., 7as.
Śląsk za 2 tyg. zagra na Węgrzech z Falco i z bilansem 0-4 wtedy już definitywnie będzie walczył o pozostanie w grze. Aby awansować do baraży, Śląsk musi wygrać oba pozostałe mecze, w tym w jednym z nich (jutro będzie wiadomo w którym) odrobić straty z pierwszej rundy (- 9 z Węgrami lub - 23 z Litwinami, zależy kto przegra - nie trzeba dodawać, że w interesie Śląska jest aby Rytas jutro pokonali Falco).
źródło: GcNpTUQXYAAaHoJ
PobierzCo do TV i ogólnego zainteresowania to raczej 15. sport w Polsce, nie drugi.
Przypominam, że jak PLK zrobiło
Aż bym zrobił na Mirko ankietę co kto ogląda, albo przynajmniej śledzi. Bo zawsze wydawało mi się, że Piłka pierwsza, a potem kosz/siatka. Z tym że siatkę i ręczna bardziej oglądają na poziomie narodowym,
Co do hokeja - szybkie spojrzenie w googla - śr. frekwencja 1800-1900, czyli porównywalna z koszem
@cult_of_luna: ech, "kibice sukcesu"
@cult_of_luna: daj spokój z tym gównem xD tylko jeden z dwóch tagów, które mam na #czarno
Ręczna jest tylko w kilku ośrodkach popularna.