Fishwater Fishwater przedwczoraj, 22:18:23 0 + Mozna byc w liceum np. miec srednia powyzej 5.0 na koniec roku a byc slabym na studiach? #przegryw
Nieznamloginuzpotwierdzenia Nieznamloginuzpotwierdzenia przedwczoraj, 22:19:39 via Wykop 0 + @Fishwater: za wysokie progi i za małe IQ
gejuszmapkt gejuszmapkt przedwczoraj, 22:20:48 via Wykop 0 + @Fishwater: No jasne, liceum jakoś mocno nie przekłada się potem na to, jak ktoś sobie radzi podczas studiów, ja chyba skończyłem licbaze ze średnią 3.X, miałem dwójkę z polaja, a potem i tak radziłem sobie na moim kierunku bardzo dobrze xd
Polnischefuhrer Polnischefuhrer przedwczoraj, 22:40:33 via Wykop 0 + @Fishwater: można, to że miałeś 5.0 nie znaczy, że się utrzymasz na ciężkim kierunku topowej uczelni. Tak samo szkoły średnie mają różny poziom.
szlachcic0wojownik szlachcic0wojownik przedwczoraj, 23:52:04 via Android 0 + Ja w liceum miałem w------e i średnie oceny, na studiach nam średnia około 4.5 xd (nie, nie jest to g---o kierunek)
No jasne, liceum jakoś mocno nie przekłada się potem na to, jak ktoś sobie radzi podczas studiów, ja chyba skończyłem licbaze ze średnią 3.X, miałem dwójkę z polaja, a potem i tak radziłem sobie na moim kierunku bardzo dobrze xd