Wpis z mikrobloga

#gameboy #retrogry #nintendo #nintendo64 #pokemon #mario Mam takie pytanie czy myślicie, że można podrobić grę na Game Boya w pudełku i folii? Mam od znajomego z UK możliwość w fajnej cenie kupić gry na Game Boya i Nintendo 64 w folii z czerwonym napisem Nintendo, wszystko wygląda oryginalnie, ale jednak mam jakieś wątpliwości. Czy podrabiają takie gry do tego stopnia, że robią folię z napisem? Bo wiadomo że tego nie otworzę. Gry Wario Land, Super Mario Land, Super Mario Land 2 na GB i na Nintendo 64 Super Mario 64, Zelda, a na Super Nintendo Super Mario world i Brutal Mario World fanowska gra ale też jest w folii i stąd te podejrzenia. Wszystkie prawie idealne.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam takie pytanie czy myślicie, że można podrobić grę na Game Boya w pudełku i folii?

@kongoku: jak najbardziej, proszę przykładowy listing z ali:
Pokemony box

carty n64 też same podrabiane są na potęgę, ale mógłbym przysiąc, że z pudełkiem też widziałem - tutaj bez pudełka N64 gierki
  • Odpowiedz
@kongoku: dzisiaj wszystko można podrobić.. więc trzeba oglądać wszystko kilka razy i szukać szczegółów, porównywać z oryginałami..
jeśli pytasz czy podrabiają i czy ktoś na rynku widział takie piraty - to od razu odpowiem, że nie wiem - widziałem tylko podrobione cartridge.
  • Odpowiedz
  • 0
A znacie kogoś w PL a najlepiej w Małopolsce kto świetnie się zna na takich rzęch i mógłby ocenić czy coś jest oryginalne?
  • Odpowiedz