Wpis z mikrobloga

@robert5502: zmiana poglądów o 180 stopni jak u jakiegoś szura czy odklejki to małe p--o przy plagiatach albo nierzetelności dziennikarskiej a solidny dziennikarz nie powinien być kojarzony z żadną partią nawet tą której kibicujemy skoro Stanowski takie kwiatki powyciągał to mógł to zrobić każdy a czuć że coś tam go zabolało.
Myślałem że od zawsze należy do kawiorowej lewicy a tu zonk
  • Odpowiedz
@smutny_przerebel jesteś ograniczony? Typiara wprost obrażała osoby homoseksualne i porównywała je do zoofilow I sugerowała, że gwa**ą dzieci. A teraz jest wielka turbo obrończynią. To nie jest zmiana poglądów, to jest czysty populizm, degeneracja i totalna patologia. Ty jej jeszcze bronisz? Normalny jesteś?
  • Odpowiedz
@robert5502 dziecinnym nazywasz to, że typiara najpierw w mediach szczuła środowisko lgbt, porównując ich do zoofilow, a teraz w tychże mediach jest największą ich obrończynią?
To nie jest zmiana poglądów, to jest fikolek na miarę każdego wyborcy który głosuję raz na po raz na pis. Wszyscy jesteście tacy sami, tfu.
  • Odpowiedz
@robert5502: o kuźwa, czyli ja po dziś dzień powinienem głosować na Konfederację, bo popełniłem ten błąd dekadę temu?!

@smutny_przerebel: no poglądy ewoluują się i zmieniają. Jednak jest różnica pomiędzy zmienianiem się poglądów z czasem, zdobytym doświadczeniem i wiedzą, a bycie j----ą chorągiewką. Przejście z jednych radykalnych poglądów w trybie instant do radykalnych poglądów z drugiej strony. W sumie to jej poglądy się pewnie nie zmieniły, bo to jest
  • Odpowiedz