Wpis z mikrobloga

Potrzebuje propozycji czystych, swieżych, eleganckich, profesjonalnych perfum głównie do pracy, tylko nisza. Cena do 3000 zł / 100 ml.

Co testowałem?
- Wszystkie świeże pozycje od: Creed, Xerjoff, Penhaligon's, Essential Parfums, PDM, LV, Amouage i nadal nie znalazłem nic dla siebie.

Jak coś mi się spodoba wysyłam 30 blika.

#perfumy
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuba181797: w budżecie o jakim mówisz, czyli 30zł/ml to sprawdź koniecznie Bortnikoff: Musk Khabib, Chypre du Nord, Amber Cologne, Moss Cologne - te są z tych lżejszych, ale warto też rzucić okiem na cięższe kompozycje, np. Oud Monarch, który moim zdaniem jest genialnym, że tak określę biznesowym zapachem, ponadto Sayat Nova i Tabac Dore.
  • Odpowiedz
@kuba181797: Jeżeli nic, a nic nie siadło z tej bardziej przystępnej niszy, to może nie tędy droga? Niekoniecznie, im droższa i bardziej wyszukana nisza, tym lepszy efekt, szczególnie w pracy, gdzie spotykasz całe spectrum społeczeństwa i ich nosów.
  • Odpowiedz
  • 0
Jeżeli nic, a nic nie siadło z tej bardziej przystępnej niszy, to może nie tędy droga? Niekoniecznie, im droższa i bardziej wyszukana nisza, tym lepszy efekt, szczególnie w pracy, gdzie spotykasz całe spectrum społeczeństwa i ich nosów.

@Omniscient:
Wiesz, te co po prostu ładnie pachną to mam wiele, nawet z designerów BDC. Chodzi o to, że tak jak swój signature wieczorowy, randkowy zapach znalazłem, to takiego świeżego fougere nie, po
  • Odpowiedz
@Omniscient: @kuba181797 Też jestem tego zdania. Prada L'Homme i Blue de Chanel Parfum sprawdza się idealnie w moim przypadku. Może nie są to nie wiadomo jak eleganckie i wyszukane zapachy ale spełniają swoją rolę . Są ładne, świeże i nie ofensywne. Znalazłoby się jeszcze pewnie sporo innych podobnych z mainstreamu .
  • Odpowiedz