Ja j---e, właśnie mija 2 tyg jak wróciłem, po miesiącu z Tajlandii, i nie mogę się w ogóle odnaleźć tutaj, w tym zimnie, szarzyźnie i ponurym listopadzie :( Totalny dramat #tajlandia #bangkok #podrozujzwykopem
@karol91plch: Serio? Nie brakowało ci rewelacyjnego polskiego jedzenia? Możliwości uprawiania sportu (bieganie, rower) bez wpadania na Tajów lub turystów, bo tam chodników nie ma albo jest smog? Polskiego języka? Jakby co to Tajlandia jest jednym z moich ulubionych krajów, spędziłem tam łącznie kilka miesięcy i właśnie wróciłem z 2 miesięcznej wyprawy po Chinach, Japonii, Korei, HK i Makau i jestem zachwycony że w Polsce jest jak jest. I że jest
@kicimici: No właśnie nie, miałem taką czilere, że zupełnie wracać mi się nie chciało, zakisiłem się na miesiąc czasu w BKK,Chodislem sobie codziennie na siłownię, a to na box, jakąś ten vibe Bangkoku tak wciągał mnie ze w ogóle nie wynurzyłem się po za BKK, nawet zaspałem na samolot do Kambodży xd I nie miałem ochoty wracać XD A powrót to takie zdarzenie z rzeczywistością xd Jescze ta pogoda Ogółem
@karol91plch: w ogóle się nie dziwię i planuję to samo, jak każdej zimy generalnie. Ale zauważ, że miałeś wakacje, spokój, inny świat. Zmień swoją rzeczywistość, żeby nie było jak piszesz "zderzenia z rzeczywistością", czyli np spróbuj znaleźć pracę zdalną i pracuj z ciepłych krajów. Wtedy to "zderzenie z rzeczywistością" będzie Twoją normalną rzeczywistością i już. Uwierz, da się. I nawet Ci się znudzi, bo z tego co widzę to wyjazdy
@kicimici: hehe u mnie to trochę inaczej wygląda prowadzę tutaj parę podmiotów, ale pozwala mi to na częste podróże i nie muszę być na miejscu. A co do Meksyku, to styczeń i luty przesiedziałem na Jukatanie, ogółem zajebista sprawa, ciepło, klimat, plaże fajne, bezpiecznie było, streetfood elegancki, dosyć tani, ciągle jadłem w sumie tacos ale cena 25 peso za 5 xd to jak za darmo xD Co do noclegów to
Totalny dramat
#tajlandia #bangkok #podrozujzwykopem
Mister u are handsome xd xd
I nie miałem ochoty wracać XD
A powrót
to takie zdarzenie z rzeczywistością xd
Jescze ta pogoda
Ogółem
A co do Meksyku, to styczeń i luty przesiedziałem na Jukatanie, ogółem zajebista sprawa, ciepło, klimat, plaże fajne, bezpiecznie było, streetfood elegancki, dosyć tani, ciągle jadłem w sumie tacos ale cena 25 peso za 5 xd to jak za darmo xD
Co do noclegów to