Wpis z mikrobloga

#samsung #lodowka
Hej Mircy, czy ktoś może ma taką lub podobną lodówkę? https://www.mediaexpert.pl/agd/lodowki-i-zamrazarki/lodowki/lodowka-samsung-rh69dg895eb1ef-side-by-side-no-frost-178cm-podajnik-wody

Główne pytanie, czy te kostki lodu, które są w tym pojemniku nie zaśmierdzają się od innych zapachów z zamrażarki?
Jak opinie o tej lodowce? W necie nie idzie niczego wyczytać bo sobie Samsung zrobił konkurs za opinie pozytywne i daje zwrot hajsu ludziom...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spinaczel: Ja mam lodówkę Samsung z kostkarką, ale taką, która ma podajnik na zewnątrz i sypie sama po wciśnięciu guzika (taka jak na zdjęciu). To co od razu widzę w tym twoim modelu to jest to, że nie ma opcji aby ten lód tak ładnie każdą kosteczkę miał oddzieloną i sobie będziesz to łopatką nabierał. Może i dasz tym radę, ale tylko gdy będzie świeżo co przesypany. W innym przypadku
dawid110d - @spinaczel: Ja mam lodówkę Samsung z kostkarką, ale taką, która ma podajn...

źródło: Lodowka-SAMSUNG-RS64DG53M3B1EO-front-smartfon

Pobierz
  • Odpowiedz
@spinaczel Jest to dokładnie model RS68N8240B1. Tylko ja ją kupowałem już z 4 lata temu i teraz pewnie są już nowsi następcy tego modelu. Filtr wymieniam raz na pół roku, koszt ok. 80 zł.
Jeżeli chodzi o imprezę to tutaj przy 4-5 osobach cały wieczór nie ma problemu, ale gdy wpadało ok. 6-10 osób no to musiałem się już kupnym lodem ratować.
Ja i różowa jesteśmy zadowoleni, teraz ciężko sobie wyobrazić
  • Odpowiedz
@spinaczel Nic się nie zaśmierdza :) Oj już nie pamiętam ile dałem, bo ja kupowałem całe AGD do kuchni u firmy, która wykonywała mi meble pod wymiar. Dodatkowo tam wtedy chyba jeszcze miałem jakiś rabat, że przy zakupie 3 sprzętów Samsunga czwarty był za 1 zł czy tam 20% ceny.
  • Odpowiedz