Wpis z mikrobloga

Oddaje meble ze starego mieszkania za darmo.
Każdy przedmiot obfotografowany + szczegółowa lista dostępnych rzeczy.
Piszę typ, że chce lodówkę i piekarnik.
Ja mu piszę, że nie ma ich na liście i nie są do oddania.
A ten mi odpisuje, że przecież są widoczne na zdjęciach także uznał, że również się ich pozbywam.

Jedno jedyne zdjęcie z nimi poniżej:

#bekazpodludzi #heheszki #januszebiznesu
ATAT-2 - Oddaje meble ze starego mieszkania za darmo. 
Każdy przedmiot obfotografowan...

źródło: image

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ATAT-2: stara sztuczka, kiedyś oddawałem też meblościankę (było zaznaczone że tylko meblościanka), i były jakiś kryształy jeszcze za szybą, nie usunąłem ich. 2 minuty poźniej pisze babka że bierze same kryształy.
  • Odpowiedz
  • 13
nie usunąłem ich. 2 minuty poźniej pisze babka że bierze same kryształy.

@telemach20: heh, o kryształy miałem z 5 zapytań. Żadnych nie było na zdjęciach ale pytali 'jakby jakieś się znalazły w mieszkaniu'
  • Odpowiedz
@ATAT-2: jak kiedyś oddawałem meble za darmo to napisałem, że jedyny warunek to trzeba samemu je sobie znieść z 4 piętra bez windy
pierwsza wiadomość jaką dostałem to "wezmę, proszę przywieźć do miejscowości obok" xd
  • Odpowiedz
  • 6
pierwsza wiadomość jaką dostałem to "wezmę, proszę przywieźć do miejscowości obok" xd

@Lefty: To już przegięcie konkretne :)
Ale ja również zaznaczyłem, że mebli nie wynoszę i na własną rękę trzeba. No to 2m stół przyjechały dwie drobne kobiety zdziwiona 'ojoj jaki on duży'.

No bo przecież wymiary i zdjęcia to za mało żeby sobie zobrazować jego wielkość .
  • Odpowiedz
heh, o kryształy miałem z 5 zapytań. Żadnych nie było na zdjęciach ale pytali 'jakby jakieś się znalazły w mieszkaniu'

@ATAT-2: nie rozumiem, jakie kryształy? Po co w ogóle starym babom jakieś kryształy?
  • Odpowiedz
@Dajzel: wez sie przyjrzyj. to dwudziestoletnie,nadgnite i odrapane szafeczki. takie rzeczy to menele ze smierdzieli co najwyzej na opał biora, a tu typ oddaje ZA DARMO. Łaskawca () Trzeba za grosz wstydu nie miec zeby ludziom takie śmieci wciskać.
  • Odpowiedz