Wpis z mikrobloga

@lazysoul: Zapytaj rodziców ,czy w ogóle potrzebują takiego robota.
Kupiłem mamie jakiegoś lepszego kenwood'a i był użyty może 2-3 razy w ciągi roku.
  • Odpowiedz
@lazysoul: od zawsze mam w domu boscha mum i mają tez moi rodzice a najstarszy model chyba już ponad 20 letni używa dalej moja kuzynka. Fajne to bo małe, masz do niego blender i maszynkę do mięsa, jest też przystawka do szatkowania warzyw i tarcia ziemniaków. Nigdy nic się nie zepsuło, raz chyba moja misę rozwaliła ale w starszych wersjach była plastikowa.
  • Odpowiedz
@lazysoul: Bosch mum 5, mam już kilka lat, polecam. Druga miska to bardzo przydatne akcesorium. Blender też jest spoko i nakładka do tarcia. Maszynka do mielenia mięsa ma jedną grubość oczek więc dyskusyjnie przydatna, ale czasem używam. Dokupiłem malakser i myślę, że warto. Istnieje też miska do robienia lodów, działa ludzie polecają, ale chyba dosyć droga.
  • Odpowiedz
@Fontanero 'Maszynka do mielenia mięsa ma jedną grubość oczek'

Sitka można dokupić ale większym problemem jest, że maszynka jest dość nisko i większego naczynia nie da się podłożyć.
  • Odpowiedz
@lazysoul: Kenwood Prospero+ KHC29. Cena jest zależna od dodatków jakie wybierzesz w zestawie, ale nawet w najbardziej rozszerzonej wersji zmieścisz się w 1000 zł. Posiadam osobiście, korzystam dosyć intensywnie od dwóch lat, daje sobie radę nawet z wyrabianiem dużej ilości ciasta do pizzy, jestem zadowolony z zakupu i polecam :)
  • Odpowiedz