Aktywne Wpisy
dondon +301
W wyniku dogłębnego researchu odkryłem, że oprócz Korei Południowej, jest jeszcze Korea Północna, która leży nad nią.
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
adam-pajac +16
#korea Widzieliście kiedyś koreańczyka z zakolami? Ja to chyba nigdy, silne mają te włosy zapisane w genach
Może kiedyś z tej okazji zrobimy coś wesołego, z pompą, co połączy środowiska od lewa do prawa, przez środek. Może kiedyś, chociaż na ten jeden dzień.
#polska #polityka
@JanuszKarierowicz: nie da rady, Polak ma być smutny. nawet teraz pisowcy używają słowa "uśmiechnięty" w negatywnym znaczeniu
@JanuszKarierowicz: Nie, nie jest szczytna ani słuszna. To g---o od samego początku miało charakter nacjonalistyczno-kibolski, a wszytko co ma z tymi grupami społecznymi cokolwiek wspólnego nie jest ani szczytne ani słuszne. Ale skoro polska tożsamość narodowa ma w sobie aż tak duży pierwiastek takiego gówna i tej mantalności, to widocznie jest to jej cecha integralna i nie ma z nią co walczyć, nie
@JanuszKarierowicz: Byłem tam i widziałem jak ludzie przewracają oczami jak politycy coś tam p--------i. To nie tak, że idą tam tylko ludzie, którzy popierają konkretnego polityka. To raczej zbiorowisko ludzi, którzy popierają święto niepodległości i kochają Polskę. Część z nich nie identyfikuje się z
ONR jest już dla wielu środowisk z Marszu lewacki XDDD
poziom ignorancji, stanowiący fundament tego portalu, nie przestaje mnie zadziwiać. Na zdjęciu reprezentanci po stokroć bardziej tradycji piłsudczykowskiej niźli narodowej, idący w marszu mającym w nazwie NARODOWY i organizowanym przez NARODOWCÓW, a ty piszesz o jakimś zawłaszczeniu. Uwielbiam sposób w jaki kompromitujecie własne tezy.
@JanuszKarierowicz:
nic z tych rzeczy. Po prostu nie zrozumiałeś przesłania.
@Bujak:
@eduardo-garcia: Gdzie w nazwie Marsz Niepodległości masz napisane narodowy? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Oczywiście, to nie podlega dyskusji. W praktyce Narodowe Święto Niepodległości zostało zawłaszczone przez stadionowych troglodytów, nacjonaluchów i inne turbokatokonserwy jak te od Braunienki. Ich niepodległość jest lepsza i to oni świętują ją najprawdziwiej.
Haha. Przepraszam, potrzebuję chyba więcej kawy.
Gdyby władze Warszawy zamiast utrudniać i uprzykrzać życie organizatorom wsparli organizacyjnie, mieliby fetowane miejsca w pierwszym rzędzie. Oni sami się wykluczyli.
@JanuszKarierowicz: a czyli doczekamy sie marszu przyglupow od Tuska xD? to ja podziekuje
@JanuszKarierowicz: Takie marsze już były. Ale wykopki wolały dudę zamiast Komorowskiego