Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
lukbla +71
#spierdotrip okrutny. Natknąłem się na miejsce gdzie chłopak się powiesił

źródło: temp_file4482925835094633936
Pobierz
Warto kupić teraz nowego Switcha OLED za 900 zł jak dwójka za rogiem? Za i przeciw?
#nintendoswitch
Więc kupuj teraz, nie patrz na to, że 2 będzie, bo nikt nie wie kiedy, za ile i jak będzie działać, a czasu straconego, w którym
Switch 2 pieron wie czy będzie na premiere wersja oled, premiera za 6 miesięcy. I obstawiam cene 2500 jak nie więcej.
Hybrydowość i sleep mode świetna sprawa, ogrywam teraz zeldę BOTW i jest fajnie, a nawet jeszcze żadne indyki nie wjechały.
Jeżeli zaś chodzi o Switcha 2 to moim zdaniem w standardzie nie wyjdzie w wersji OLED i będzie kosztował ~2199 zł na premierę. To niestety sporo, ale nawet dla niektórych tytułów ze wstecznej kompatybilności myślę, że warto - w takim sensie, że one też będą działały lepiej.
Ostatnio zrobiłem Ree Dahee w drodze do kolejnego main questa (Seek Out Impa) więc trochę mi zejdzie ogólnie na tą grę bo jest gigantyczna a ja też lubię się poszwendać bez celu, ogólnie zero ciśnienia takie bardziej chill&cozy gaming;)
Z indyków na pewno Celeste i Katana Zero (łatwe nie są ale super miodne) Hollow Knight, Dead Cells i Disco Elysium w pierwszej kolejności, to był zresztą jeden z głównych
@henkgreen: Polecam na absolutnie pierwszy ogień! :) To mój pierwszy tytuł, który ograłem na PS5, bo akurat taki czas, że ją kupiłem i zakochany jestem w tej grze. To też idealny tytuł na switcha właśnie, tylko czy na switchu jest po polsku? Tam jest bardzo skomplikowane słownictwo.
Co do wybudzania to zgadzam się w 100%, ja teraz złożyłem mocnego PC do grania i rzadko kiedy chce mi się