Wpis z mikrobloga

@Lachon: hehe, tata aktor wchodzi do gry. Czyżby wymyślona choroba tatusia kazała kochanemu Yankowi wracać do domku ?(òóˇ).

Jak olał i zostawił Łukasza to planem były chorwackie wyspy 🤣🤣🤣🤣.

Czyli cokolwiek go sprowadziło do mamusi i tatusia zadziało się potem i nie było powodem zyebanego zachowania. Ale Bożeny mogą łyknąć wszystko co wymyślił dla ratowania kanału i życia z pasywu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Techniq: szczerze to wróciłem z wywczasu i jedno co na razie ogarniam to,że yayanek sie na zwrot wypiął. Teraz nadrabiam w robocie XD a co ma korsir do tego to jeszcze nie wiem, jak ktoś streści to poproszę :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Korsir <3, ale możesz mi streścić ocb ? Bo, że zwrot na skarb olał to wiem - a dopiero twoje odcinki i live nadrabiam, p.s. obstawiam 5 min i twoj komentarz u yayanka spadnie, chociaż on nie usuwa komentarzy :P
  • Odpowiedz
@swinkapl: też mi to tak wygląda - zemsta na Łukaszu. Raczej nie na mnie, bo nic nie ma. Jakby cokolwiek było to już w poprzednim filmie by to wywalił. (no chyba, że mój taniec znowu bardzo leży na serduszku)
  • Odpowiedz
@Korsir już Ci odpisal że live i tak zrobi nawet jak się nie spotkacie z lukaszem xD ciekawe co ten typ kombinuje ale jeżeli oczerni swojego przyjaciela gdzie przyznał się że podeptał z nim znajomość jak smiec to będzie to jakiś wyższy lvl bycia wyrachowanym
  • Odpowiedz
@Korsir: Raczej prosta narracja będzie - "Dowiedziałem się, że Łukasz od dawna gadał z Korsirem i mnie obgadywał. Ja chcę się po prostu od tej toksyczności odciąć. O patrzcie, widzieli się razem na odcinku". No albo znowu wyleci z prywatą x)
  • Odpowiedz
to "Pozdro z Warszawy" jest pewnie tak samo prawdziwe, jak "Pozdro z Finalndii" kiedy już od tygodnia siedział w Szwecji i nielegalnie rył i kradł złoto z jezior
  • Odpowiedz
@TonyMalin: Łukasz wczoraj miał LIVE z Czarnogóry. Planujemy się spotkać w kwestii elektryki już od maja, a znając moje tempo pracy to Janek trochę z tym poczeka xD

Nawet przed tą całą akcją co Janek odwalił chciałem się spotkać z Łukaszem. Ja nie lubię skreślać osób, jeżeli ich nie poznam.
Dalej nie będę już zdradzał pewnych kwestii, piłeczka jest po stronie Dzbanka to czekam w strachu. Auuuu
  • Odpowiedz
@Lachon: ehhh 🤷 no tak moi drodzy, bo w tej sytuacji jestem winny ja, albo korsir. Bo pewnie to ukartowalismy i tak naprawdę korsir mi postawił paliwo żebyśmy to ogarnęli xD żebym wpłynął na niego, aby ten chcial odemnie odjechał, codziennie o tym spiskowalismy... przykre
  • Odpowiedz