Aktywne Wpisy

marcelus +331
Stanowski dał szansę Maciakowi, chciał z nim porozmawiać. To Maciak podjął decyzję o tym, że powie że Putin to ofiara hejtu, którą należy podziwiać i szanować. Stanowski miał prawo zakończyć wywiad w tym momencie i to zrobił. I zrobił dobrze.
#kanalzero
#kanalzero

pasta_alla_carbonara +202
czas pomyśleć o pierwszych sprzętach, jaki Mireczki polecają wózek, spacerówkę czy fotelik . Kompletnie się na tym nie znam . czy warto kupować wszystko od razu czy może lepiej po kolei. Czy są może marki które można kupić używane bo wytrzyma więcej
Biorę po 100 i słucham państwa
#dzieci #rodzicielstwo #tatacontent #kiciochpyta
wózek wiejski wiec na pewno koła o dużej średnicy i pompowane
@gdziesomojeokulary ja miałam na początku problemy z laktacją i pierwsze 2 tygodnie dziecko było dokarmiane mm, a ja pod opieką CDL pracowałam nad laktacją z laktatorem i dzieckiem. Przez 2 lata prawie nie mogłam nigdzie wyjechać po prostu, musiałam być. Nie było innego wyjścia xD Młoda ma już 4 lata, a wciąż uspokaja się trzymając mnie za
1. Wozek: my kupiliśmy nowy stelaż, a gondolę wyrwaliśmy używaną na olx. W gondoli mlody pojeździł chyba z 4-5 miesiecy i sprzedaliśmy ją znow na olx za tyle samo co kupiliśmy. Do posiadanego juz stelaża kupiliśmy spacerowe zawieszenie i tak juz do końca, az mlody nie wyrósł z wozka. Do spacerowki warto wziąć spiworek na nogi i folie na deszcz (choć przydaje się bardziej na wiatr)
2. Oprócz lozeczka kuoilismy
@gdziesomojeokulary: po odchowaniu trójki dzieci jakoś nie przypominam sobie, by jakoś szczególnie brakowało mi tego podgrzewacza. Jeśli mi czegoś brakowało, to miejsca na ladzie xD