Aktywne Wpisy

JIDF +68

memforis +3
#kryptowaluty 25k PLN do tyłu przez tydzień :)
Teraz już na pewno lecimy na 100k$, prawda? Prawda? xD niby odrobię to w 3 miechy na pracy, no ale czekanie na odbicie/wyjście na zero na będzie mocno siedzieć na psychice każdego niepewnego dnia xd
#gielda #inwestycje #bitcoin #ethereum
Teraz już na pewno lecimy na 100k$, prawda? Prawda? xD niby odrobię to w 3 miechy na pracy, no ale czekanie na odbicie/wyjście na zero na będzie mocno siedzieć na psychice każdego niepewnego dnia xd
#gielda #inwestycje #bitcoin #ethereum
źródło: IMG_7753
Pobierz

Opcja a) mam dobrą sytuację zawodową, zawdzięczam to głównie ciężkiej pracy, konkretny fach, zapierd0l na studiach, zarywane nocki na nauke, na doszkalanie sie, głównie praca
opcja b) mam dobra sytuacje zawodowa, zawdzieczam to głównie szczesciu xD gowno studia, staż po znajomosci, dobry moment na rynku i cyk teraz jestem np programista 15k, z bootcampu 3 lata temu jak bylo ssanie na rynku
opcja c) mam dobra sytuacje i pół na pół, troche pracy, troche szczescia
opcja d) mam srednia sytuacje i jest to mix wszystkiego po trochu, troche lenistwo, troche brak umiejetnosci, troche brak szczescia
opcja e) mam slaba sytuacje zawodowa, a mam fach/studia, uwazam ze mam po prostu jakiegos pecha do rekruterow itp, brak farta
opcja f) mam slaba sytuacje zawodowa, i to glownie przez wlasnie brak twardych umiejetnosci, szczescie mam, ale nie mam "papieru"
pozdrowki
#pracbaza #pracbaza #praca
#korposwiat
#heheszki
#pytanie
#gorzkiezale
#pracait
#studbaza
#oswiadczenie
#zalesie
#dziendobry
#it
#kiciochpyta
#programista15k #kolchoz #januszex
źródło: 3jw3pphg-1328484779
Pobierzjak to u Ciebie wyglada?
źródło: image_picker_B2B5408D-9A0A-4A36-9B0C-A24F57A35C49-17019-0000026A49DF88F7
Pobierz@Zimny-jak-lod: A po polsku?
Jakie jest moje podejscie? Staram sie robic tylko to co wazne a rzeczy mniej istotne dopiero jak musze. Zauwazylem ze wiele tematow odkladanych odpowiednio dlugo - zalatwia